Mașina surprinzătoare pe care o conduce Radu Vâlcan! De ce a ales acest model scump

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună o mașină care poate părea surprinzătoare, la prima vedere. Bolidul de lux a fost, cu siguranță, unul destul de scump, însă pentru cei doi, nici prețul și nici aspectul mașinii nu au contat la fel de mult precum comfortul copiilor. Cu toate acestea, multă lume a rămas surprinsă să afle ce mașină au cei doi.

Cei doi conduc o dubiță roșie / foto: YouTube
Cei doi conduc o dubiță roșie / foto: YouTube

Atunci când ne gândim la mașini conduse de vedete, majoritatea dintre noi pot presupune că este vorba despre modele de lux, care vor întoarce privirile tuturor celorlalți șoferi. Ei bine, de cele mai multe ori, chiar așa și este, așa că presupunerea noastră are ceva fundamente. Însă, în cazul lui Radu Vâlcan și Adela Popescu, deși conduc o mașină destul de scumpă, lucruri precum aspectul estetic, ori performanțele tehnice nu au contat atât de mult precum comfortul copiilor.

Mai precis, este vorba despre o dubiță, pe care cuplul este, practic, nevoit să o folosească, din cauza faptului că au trei copii împreună, iar comfortul acestora este pe primul loc. Furgoneta pe care o conduc este marca Mercedes, modelul V Class, cu o culoare plină de energie, roșie, potrivit cancan. Iar în ciuda faptului că mașina nu pare cine știe ce, cel puțin față de alte modele Mercedes, prețul a fost unul de lux! Cei doi au trebuit să scoată din buzunar undeva în jur de 52.000 de euro, pentru a cumpăra dubița, conform paginii oficiale a brandului auto.

Radu Vâlcan și Adela Popescu conduc o dubiță roșie

Desigur, cum Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii împreună, au trebuit să facă unele schimbări în viața lor, iar această dubiță este una dintre ele! Cum siguranța și comfortul celor mici sunt cele mai importante, familia a optat pentru mașina cu șapte locuri.

„De la doi la trei trebuie să schimbi mașina. Nu există nicio mașină normală care să acomodeze trei copii mici. Pentru că trei copii mici înseamnă că trebuie să aibă scaune cu isofix și oricum nu pot călători singuri pe bancheta din spate și tu cu soțul la cafea, în față. Îți trebuie un însoțitor”, declara Adela Popescu, la podcastul Oanei Andoni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net