Ce meserie mai are Bogdan Farcaș sau Ciomag din Clanul, pe lângă actorie: „Rezultatele vor apărea”

#Exclusiv Click!

Bogdan Farcaș (43 de ani) e actor în Clanul, serialul care ține telespectatorii cu sufletul la gură la ProTV. Ce a aflat Click! despre personajul Ciomag din Clanul și cu ce se ocupă el pe lângă actorie, o să cititi imediat! 

Bogdan Farcaș nu a intrat în prea multe detalii legate de surprizele pe care personajul său le oferă în sezonul 3 din Clanul. Ne-a mărturisit în schimb cât de mândru este de fiul său, dar și de ce nu a reușit să plece într-o vacanță, cel puțin deocamdată.

În ultimii ani ai fost în mai multe producții, ai luat premiul Gopo și acum joci în Clanul. Pe lângă muncă, desigur, crezi că e nevoie să se „alinieze și planetele”? 

Nu cred că e de aliniat planetele. Uite, e ceva ce încerc să-l învăț pe fiul meu, mi se pare că acum, în momentul ăsta, eu doar culeg ce am făcut în ultimii 20 de ani fără rezultate enorme. Pur și simplu ce am muncit, ce am sădit constant acum ies răsadurile. Încerc să-l învăț că nu trebuie niciodată să te oprești din muncă pentru că rezultatele vor apărea, poate nu azi, poate nu mâine, dar vor apărea cu siguranță. 

Cum este să joci în Clanul? Sezonul trecut personajul tău este cel care a creat probleme serioase pe final. Revine Ciomag „în forță” în sezonul 3?

Da, revine. Cel puțin din punct de vedere al personajului Ciomag, pentru mine, sezonul trei, este mai mult decât spectaculos. O să se întâmple tot felul de nebunii (îți dai seama că nu pot să dezvălui nimic înainte), dar ai ce aștepta, ai ce vedea și o să-ți stea puțin inimioara în loc, în sezonul trei. 

Știu că joci cu mulți copii. Ți se pare greu? 

Nu mi se pare greu deloc. Îmi place foarte mult să lucrez alături de copii pentru simplul motiv că răspund repede, sincer și mi se pare că în ei întodeauna se ascunde o mină de aur emoțională. Sinceritatea lor, pe mine, mă dezarmează continuu. Mi se pare că permanent în viața mea am avut de învățat de la copii, mai ales că este o meserie care ține de onestitate și nu există nimic mai onest pe lumea asta decât copiii. 

Copilul tău se uită la serial? Îi place? 

Nu prea a avut timp să se uite, doar în momentele în care nu a avut pregătire sau nu a avut de învățat pentru că a avut admitere anul acesta, a trecut de la școala generală la liceu, unde – mă laud și eu puțin aici – a intrat cu 9.98, lucru de care eu sunt... mândru e un cuvânt mic. Se mai uită uneori la serial, să mă vadă pe mine și să se vadă pe el, când a apărut. Iar în privința mea, că tot vorbeam de onestitate înainte, el nu mă vede așa violent, ca personajul. De multe ori se uită la mine și zice: „tu nu ești ăsta!”.

Cu cine din distribuție ți-ar plăcea să joci mai mult? 

Cu toată lumea mi-ar plăcea să joc mai mult, dar dacă ar fi să aleg pe cineva, îmi e mie foarte drag: Sergiu Costache, pentru că ne distrăm, nu din alt motiv. E o camaraderie între noi.

Ne poți povesti o întâmplare hazlie de la filmări? 

Sunt zilnice, nu am una specifică. În fiecare zi ne facem glume, sunt tot felul de poante între noi. Toată lumea glumește și e o atmosferă tare frumoasă, aproape magică, la filmări.

Vara asta ai vacanță? Unde ți-ai dori să ajungi?

Nu prea am vacanță și în cazul acesta nu am un loc în care să ajung. Îți dorești să ajungi conform timp, neavând timp nu prea mi-am construit dorința de a ajunge undeva anume. Mai ciupesc o zi, două. 

Unde te pot vedea spectatorii la teatru?

În primul rând, la teatrul Toma Caragiu, din Ploiești, unde am destul de multe spectacole, apoi la sala Gloria, în București, unde am un spectacolul „Totul sau nimic” cu Silviu Mircescu (Clanul), cu Paul Ipate (Săriți de pe fix), în regia lui Răzvan Oprea (din Groapa). La Buzău o să am spectacolul „Aniversarea”, iar la Târgoviște – „Crimă și pedeapsă”

Ce ne poți spune inedit despre Bogdan Farcaș?

În ciuda faptului că e actor și joacă foarte mult, Bogdan Farcaș este unul dintre fondatorii celei mai bune firme de brokeraj credite din România. O firmă făcută din dorința de a face bine pentru oameni, cu un rating maxim. Bogdan Farcaș este unul dintre fondatorii Mango Broker – asta e foarte șmecher la mine, consider eu, pentru că am și pasiunea asta care ține de economie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net