Sergiu Costache, despre cea mai grea scenă de la filmările pentru „Clanul”: „O încărcătură emoțională dusă la extrem”

#Exclusiv Click!

Interpretul lui Sergiu din ”Clanul” are o vară fierbinte și o toamnă plină. Pe lângă filmările la noul sezon din „Clanul”, Sergiu Costache (34 de ani), are piese de teatru și premiera filmului „Băieți deștepți”, unde îl veți vedea alături de colegul Silviu Mircescu, și de multe alte vedete. Așa că, pentru cititorii Click!, a acordat un interviu, în exclusivitate.

Sergiu, durul din „Clanul”
Sergiu, durul din „Clanul”

Click: Ce faci vara asta, ai avut vacanță între filmările la Clanul?

Sergiu Costache: Am reușit să plecăm pentru câteva zile în pauza dintre sezoane, însă adevărata vacanță, teoretic, acum va urma. Am o pauză de aproape o săptămână de la filmări, de care vom încerca să profităm cât mai mult, chiar dacă probabil voi fi și cu gândul la proiectele pe care le am în derulare. Pe lângă „Clanul", repet și la o piesă de teatru la Godot, care va avea premiera imediat după ce mă voi întoarce din concediu. Așadar, voi lua și textele cu mine.

Care a fost cea mai grea scenă filmată până acum?

Cu siguranță au fost mai multe scene care m-au solicitat din toate punctele de vedere, însă rămân la părerea că scena în care personajul meu voia să se sinucidă, arătându-și astfel loialitatea în fața lui Bebe Măcelaru', din primul sezon, rămâne cea mai grea scenă pe care am avut-o de interpretat. A fost o scenă cu o încărcătură emoțională dusă la extrem, o  situație cu care nu mă mai întâlnisem, dar cu ajutorul întregii echipe am reușit să creăm o scenă foarte bună care, cred, a rămas în mintea telespectatorilor.

Sergiu și Silviu Mircescu sunt prieteni de peste 15 ani
Sergiu și Silviu Mircescu sunt prieteni de peste 15 ani

Cu cine ți-ai dori să filmezi mai mult, dintre colegii din serial?

Îmi este foarte greu să aleg sau să îi diferențiez. Am o relație foarte bună cu toți actorii din distribuție, chiar dacă pe unii dintre ei i-am întâlnit pentru prima dată în timpul filmărilor acestui proiect, iar pe alții îi știam dinainte, avându-i colegi de scenă sau platou în alte producții. Succesul acestui serial se datorează, cu siguranță, și aromoniei existente pe platoul de filmare, ca urmare a relațiilor de prietenie pe care le-am legat.

La teatru, în ce piese te putem urmări?

Pe timp de vară, la Teatrul Roșu și la Teatrul Godot. Pe site-urile lor puteți vedea producțiile în care joc și când sunt programate spectacolele. Cum vă spuneam, la Teatrul Godot, vom avea pe 16 iulie premiera spectacolului „Minor Holidays", din distribuția căruia fac parte Ana Pasti, Ana Maria Moldovan, Andrei Mateiu și Bogdan Nechifor, regia fiind semnată de Carla Oncescu, iar în toamnă, la sala Dalles, vom avea altă premieră, „Odd Couples", cu Silviu Biris, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Nadiana Salagean și Doina Teodoru, în regia lui Conrad Mericoffer, plus alte producții teatrale despre care v-am mai spus și pe care urmează să le programăm atât în București, cât și în alte orașe.

Sergiu Costache alături de colegii din „Băieți deștepți”
Sergiu Costache alături de colegii din „Băieți deștepți”

Știm că joci și în „Băieți deștepți” cu Silviu Mircescu, colegul tău din Clanul. Ce ne poți spune despre acest proiect?

Este un film independent care va apărea în cinematografe din 29 septembrie, în care puteți vedea atât actori consacrați, cât și personalități mondene, care sperăm că va atrage un număr considerabil de spectatori. Filmul prezintă povestea a trei polițiști care, deși erau suspendați din funcții, motivele fiind hilare, sunt chemați să rezolve un caz complicat, ajungând într-un final să-și demonstreze abilitățile, rezolvând cazul. Pentru moment. Veniți în cinematografe pentru a vedea o comedie spumoasă, plină de acțiune și peripeții!

Dar despre prietenia voastră? De cât timp vă cunoașteți?

Ne cunoaștem de peste cinsprezece ani, timp în care am ajuns să ne cunoaștem foarte bine. Am fost colegi de facultate, iar proiectele în care am fost implicați ne-au legat prietenia și mai mult. Silviu este un partener și un prieten desăvârșit pe care te poți baza din toate punctele de vedere, la orice oră. Poveștile noastre de viață se aseamana foarte mult, iar asta a contribuit la consolidarea relatiei noastre de prietenie.

Ce familie frumoasă are Sergiu Costache
Ce familie frumoasă are Sergiu Costache

Ce-ți dorești pentru următoarea jumătate de an, din 2023?

Îmi doresc să îmi fie la fel de greu să găsesc timp liber pentru vacanță, așa cum mi-a fost până acum, din cauza proiectelor în care sunt implicat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net