Mihaela Borcea, transformare totală la 54 de ani. Cum și-a propus să arate până la vară

La vârsta de 54 de ani, Mihaela Borcea a ajuns la o concluzie importantă în viața sa și anume că este timpul să își redefinească prioritățile și să se concentreze mai mult pe propria persoană.

Mihaela Borcea vrea sa aibă mai multă grijă de ea / foto: arhiva personala
Mihaela Borcea vrea sa aibă mai multă grijă de ea / foto: arhiva personala

Această femeie de afaceri hotărăște să acorde mai multă atenție aspectului ei fizic, să facă exerciții la sală și să se bucure de momente relaxante în piscină.

În plus, Mihaela își propune să nu își neglijeze pasiunea pentru grădinărit și să își dedice timp și energie relației sale, care o motivează în continuare.

Mihaela Borcea nu are de gând să lase afacerile deoparte

Cu toate acestea, Mihaela Borcea nu are de gând să lase deoparte nici afacerile, nici familia, dar este hotărâtă să își găsească un echilibru și să își acorde timp pentru propriile plăceri. Ea își dorește să își reinventeze înfățișarea până la venirea verii.

 „Am decis că nu voi mai fi extrem de activă fizic ca până acum, când nu aveam timp nici măcar să mănânc. Atât de activă că uneori treceam pe planul secund și aspectul meu fizic. Dar asta s-a terminat. Vreau să mă ocup mai mult de mine însămi. Asta nu înseamnă însă că-mi voi neglija afacerile. Sau familia! Nici pomeneală”, a declarat Mihaela Borcea pentru Playtech.ro.

Având în vedere că copiii săi au crescut și și-au găsit propriul drum, Mihaela crede că este momentul să își îndeplinească toate dorințele pe care le-a amânat în trecut.

A luat decizia de a se implica în diverse activități și de a nu se mai concentra exclusiv pe un singur aspect al vieții sale. Ea recunoaște că în trecut a fost atât de absorbită de activitățile sale încât a neglijat uneori aspectul său fizic, dar această perioadă a luat sfârșit. Ea își exprimă dorința de a avea mai multă grijă de sine, fără să își neglijeze însă nici afacerile sau familia.

În ceea ce privește transformarea ei, Mihaela Borcea este conștientă că nu poate avea aceeași siluetă ca în tinerețe, dar este determinată să arate cât mai bine posibil. Ea nu își propune să devină model, ci doar să își îmbunătățească starea de bine atât fizic, cât și mental.

Mihaela Borcea, mândră de cei trei copii și de evoluția lor

De asemenea, Mihaela este mândră de copiii săi și de realizările lor, având încredere că vor continua să fie succesori de seamă. Ea intenționează să îi sprijine pe cei trei copii ai săi, precum și pe cei ai lui Cristi Borcea, cu tot ce are mai bun.

În vara aceasta, Mihaela Borcea vrea să își dedice timp nu doar afacerilor sale, ci și pasiunilor sale, cum ar fi grădinăritul, și să se bucure mai mult de piscina din curtea sa. Astfel, ea își propune să găsească un echilibru între viața profesională, familia sa și propriile plăceri, bucurându-se de fiecare aspect al vieții sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net