Ce ocupație are cu adevărat Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea?

Ultima actualizare:

Mihaela Borcea și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea și formează un cuplu cu Sorin Rap de șapte ani de zile. Cei doi par să fie mai fericiți ca niciodată și se afișează des împreună, inclusiv pe rețelele de socializare. De asemenea, Sorin Rap este și mâna dreaptă a Mihaelei Borcea în afacerile de care se ocupă. Însă, puțini cunosc detalii despre bărbatul care îi este alături de ceva vreme.

Mihaela Borcea, în vârstă de 52 de ani, și fostul ei soț s-au despărțit oficial în urmă cu 11 ani, după o căsnicie care a durat 20 de ani. Au împreună trei copii, iar Cristi Borcea și-a refăcut ulterior viața cu Alina Vidican, dar a divorțat și de aceasta. În prezent, afaceristul este căsătorit cu cea de-a treia soție, Valentina Pelinel. Mihaela Borcea și-a refăcut și ea în cele din urmă viața cu Sorin Rap, care a fost în trecut chiar șoferul ei personal.

Citește și: Mihaela Borcea a reîntinerit 20 de ani după operațiile estetice. Imagini hot de pe plajă

Cu ce se ocupa Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea

Sorin Rap a fost inspector principal de poliție al PJ Ilfov-Bragadiru. Însă, a fost exclus din post după ce a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență, în data de 2 mai 2012, informează Kanal D.

Conform informațiilor DNA de la acel moment, Sorin Rap, împreună cu un jandarm care i-a fost complice, le promitea unor persoane că le va ajuta să primească un loc de muncă în Jandarmeria Română. Pentru asta le pretindea suma de 2.400 de euro. Când și-a terminat de ispășit sentința, bărbatul s-a angajat ca să își întrețină familia. Așa a ajuns să fie angajat de Mihaela Borcea ca șofer personal.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar de șapte ani sunt foarte fericiți împreună. Și-au asumat în mod oficial relația în toamna anului 2015, după o perioadă în care au negat că ar avea o idilă.

Ce avere i-a lăsat Cristi Borcea fostei sale soții, Mihaela

Și-a înșelat pe rând soțiile. Inițial a înșelat-o pe Mihaela Borcea cu Alina Vidican, iar aceasta a fost înșelată la rândul ei, când Cristi Borcea și-a început relația cu actuala soție, Valentina Pelinel. Fiindcă toate trei au fost implicate în afacerile acestuia, mulți au crezut că Borcea le-a dat o parte din avere. 

Surpriză însă! În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, fostul soț al Mihaelei Borcea a mărturisit că aceasta s-a ales în urma divorțului doar cu o casă, care este a copiilor.

Vezi și: Mihaela Borcea, vacanţă în Zanzibar alături de iubit! Cum s-au fotografiat cei doi pe plajele exotice

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Caroline are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine. De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel”, a declarat Cristi Borcea, în emisiunea de la Kanal D, despre Mihaela Borcea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net