Mihaela Borcea, marcată de divorțul de Cristi Borcea. Face declarații neașteptate după 13 ani de la despărțire

Mihaela și Cristi Borcea au format un cuplu vreme de 23 de ani și au adus pe lume 3 copii minunați. Anii au trecut, iar Mihaela a reușit să țină piept provocărilor vieții: a devenit o femeie de succes și excelează în mai multe business-uri pe care le are, dar un mare impact în viața ei l-a avut divorțul de fostul soț. Ce stări au măcinat-o și cum a reușit să depășească toate evenimentele negative, a mărturisit ea însăși. 

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat acum 13 ani / foto: arhiva Click!
Mihaela și Cristi Borcea au divorțat acum 13 ani / foto: arhiva Click!

„Căsnicia mea cu Cristi Borcea a fost o perioadă plină de provocări, dar și de oportunități. Am reușit să construim împreună un imperiu”, și-a început destăinuirile Mihaela, potrivit viva.ro

 Mihaela Borcea și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre perioada divorțului, amintindu-și de amăgirile și dezamăgirile vieții,  dar și relația pe care o are acum atât cu Cristi Borcea, cât și cu Alina Vidican și Valentina Pelinel. 

Mihaela Borcea: „Am pornit pe un nou drum”

Deși căsnicia de 13 ani cu Cristi Borcea a fost plină de încercări, pentru Mihaela divorțul a reprezentat ocazia de a începe un nou și frumos capitol al vieții sale. 

„Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum.

Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor”, a mai spus aceasta.

Cum se înțelege acum cu fostul soț

Deși nu au mai format un cuplu, Mihaela și Cristi au făcut tot posibilul să rămână în relații bune, de dragul copiilor lor. 

„Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri.”, a continuat aceasta. 

Cât despre relația cu Alina Vidican și Valentina Pelinel, aflăm tot din spusele ei că este una „cordială”:

„Relația cu Alina Vidican și Valentina Pelinel este una cordială, bazată pe respect reciproc”.

„Succesele în carieră reprezintă eforturile mele constante”

Cu toate că a trecut prin mai multe dezamăgiri, Mihaela Borcea a încercat să echilibreze balanța și să nu renunțe nicio secundă. Familia și persoanele apropiate au fost un mare sprijin pentru vedetă. 

„Privind în urmă, descopăr o mulțime de motive de mulțumire care au contribuit la construirea persoanei și a vieții mele. În primul rând, sunt recunoscătoare pentru reușitele profesionale și evoluția afacerilor în care am fost implicată. Succesele în carieră reflectă eforturile mele constante și angajamentul față de obiectivele stabilite. De asemenea, familia și relațiile cu cei dragi constituie surse constante de bucurie și împlinire. Faptul că am avut oportunitatea să fiu mamă și să contribui la creșterea și educarea copiilor mei reprezintă una dintre cele mai mari satisfacții ale mele”, a conchis aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net