Mihai Trăistariu a evitat o tragedie! Artistul urma să cânte în Israel pe 18 octombrie: “Doamne, ce era să trăiesc…pentru ce atâtea războaie?”

Ultima actualizare:

Într-un context marcat de tensiuni și conflicte, artistul român Mihai Trăistariu a avut parte de o experiență cutremurătoare în preajma unui concert planificat în Israel pe 18 octombrie. Aceasta a coincis cu o perioadă de stare de război declanșată în Israel în urma atacurilor organizației extremiste palestiniene Hamas. Trăistariu a avut un șocant moment de revelație, realizând cât de aproape a fost de a fi prins în mijlocul unui conflict devastator.

Mihai Traistariu nu a mai apucat să cânte în Israel. Foto: Click.
Mihai Traistariu nu a mai apucat să cânte în Israel. Foto: Click.

Ce a spus Mihai Trăistariu

Și eu... care trebuia să concertez în Israel pe 18 octombrie... !!! 😢😢😢 Of, Doamne... ce era să trăiesc! Până acum... teroriștii au ucis 1000 de oameni nevinovați, dintre care 150 de copii. 😢😢😢 Nu-mi vine să cred în ce vremuri trăim! Pentru ce atâtea războaie??? Doamne... apară-ne !!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 P. S. : Ce mă făceam dacă mă prindea războiul în Tel Aviv? Încă sunt șocat că era cât pe ce să ajung prin buncăre în Israel !!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏”, a mărturisit Trăistariu pe rețelele sociale.

Acesta nu este doar un moment de realitate pentru artist, ci și o ilustrare tragică a situației din Orientul Mijlociu, unde conflictele au continuat să facă ravagii și să provoace pierderi de vieți nevinovate. Reacția sa vehementă și teama trăită reflectă disperarea multor oameni față de acest ciclu nesfârșit de violență și suferință.

Mihai Trăistariu a evitat acest pericol

image

Într-un context global marcat de conflicte și tensiuni politice, acest război aduce încă o dată aduce în discuție nevoia de pace și reconciliere. Oamenii din întreaga lume își doresc o soluție la aceste conflicte care să ducă la un climat de siguranță și stabilitate pentru toți locuitorii regiunii.

Cu toate că Trăistariu a evitat cu puțin acest pericol, experiența sa rămâne ca mărturie a vulnerabilității umane în fața violenței și a instabilității politice. O lume pașnică și sigură rămâne un obiectiv demn de atins pentru toți oamenii și liderii lumii. Din nefericire, vocea artistului nu este atât de puternică încât să contribuie la sensibilizarea opiniei publice cu privire la necesitatea urgentă de a pune capăt conflictelor și a promova pacea și înțelegerea în toată lumea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net