Mihai Zmărăndescu va deveni tătic! Primele imagini cu iubita lui însărcinată

Fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, rezultat din prima căsnicie a luptătorului, urmează să își întemeieze propria familie! Iubita lui, Alexandra, este însărcinată, iar tânăra a publicat în mediul online și prima imagine cu burtica de gravidă!

Mihai Zmărăndescu se pregătește să devină tătic, iar tatăl lui, bunic! Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a publicat recent pe rețelele de socializare un videoclip în care iubita lui, Alexandra, apare cu burtica de gravidă la vedere.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui! Mihai e revoltat: «A avut nesimțirea să...»

Mihai Zmărăndescu va deveni tătic!

Cei doi tineri au ales să dea în acest mod vestea cea mare, după ce până acum au ținut totul secret. Alexandra nu s-a afișat până în prezent cu burtica pe rețelele de socializare, însă din cele mai recente imagini publicate pare că sarcina este deja una avansată. 

Cuplul a trecut recent prin momente emoționante, după ce la începutul lunii, chiar de 1 iunie, Mihai Zmărăndescu a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita de soție. Privind retrospectiv, pare că tânărul sportiv a avut un plan bine pus la punct, nefiind o coincidență faptul că a pus marea întrebare chiar de Ziua Copilului. 

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu în rolul de tată: «Sentimentele sunt diferite, fiecare moment este altfel»

Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita de soție la Paris

Pe lângă acest detaliu, Mihai Zmărăndescu a planificat și o vacanță romantică la Paris, orașul iubirii fiind cel în care acesta a decis să-i pună Alexandrei inelul pe deget. Cei doi au avut parte de acest moment inedit chiar lângă Turnul Eiffel, într-un restaurant cu o vedere pe măsură, acolo unde și-au sărbătorit logodna.

Mihai Zmărăndescu a „documentat” fericitul eveniment și pe rețelele de socializare, acolo unde a anunțat mândru că iubita lui a acceptat să îi fie soție. „A spus 'DA', a scris Mihai Zmărăndescu atunci, în mediul online, iar comunitatea sa i-a transmis toate cele bune, prin intermediul multor mesaje de felicitare. 

Cătălin Zmărăndescu, bunic! Îl va bucura vestea?

Momentan nu știm cum a primit Cătălin Zmărăndescu vestea că va deveni bunic, mai ales dacă luăm în considerare că relația lui cu fiul lui cel mare nu este deloc una bună. Sportivul a fost acuzat de către cei doi copii ai săi din fosta căsnicie de neglijență și dezinteres, de-a lungul timpului, fiindu-i reproșat că nu își îndeplinește rolul de tată decât pentru cei doi copii pe care îi are cu actuala soție, Luiza. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net