Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli și pleacă în turneu fără dezertorii din trupă! Cum arată noile personaje?

Mirela Retegan a refăcut în timp record Gașca Zurli, după ce trei actori au dezertat din trupă! Fondatoarea găștii a anunțat că pleacă în turneu cu noile personaje. Au făcut și o ședința foto în noua formulă!

Mirela Retegan nu s-a lăsat deloc impresionată de plecările in corpore din Gașca Zurli. Nu mai puțin de trei actori de bază Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina au decis sa părăsească proiectul, unul după altul, luna trecută. 

După plecările lor, în spațiul public au aparut diverse informații legate de nemulțumirile care au stat la baza acestor „dezertări”. Actorii s-au plâns fie că Mirela Retegan era prea autoritară, că programul de lucru era infernal sau că salariile erau prea mici. 

Mirela Retegan începe turneul cu noua Gașcă Zurli: „Focusul meu e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente”

Cert este că fondatoarea Găștii Zurli a decis sa meargă cu înverșunare mai departe și a dat anunț că angajează noi colaboratori în cadrul trupei. 

Miercuri 3 aprilie, Mirela Retegan a postat, pe pagina ei de socializare, un nou mesaj anunțând noul turneu al trupei, în formula refăcută. 

Gașca Zurli, cu noile personaje, s-a reunit în cursul zilei de ieri și a realizat și o ședință foto premergătoare turneului, care va cuprinde mai multe orașe din țară. 

În imaginile postate de Mirela Retegan de la ședința foto se pot observa și trei dintre cele mai îndrăgite personaje din Gașca Zurli: Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli, interpretate până mai ieri de Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina.

„Începem cel mai mare turneu din România - 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbești Jiu.

Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică.

Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu. Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții.

Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii.

În ceea ce mă privește, am încă multă energie și multe idei. Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta. 

Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori.

Urmăriți paginile noastre oficiale! Calendarul evenimentelor se construiește pas cu pas, în funcție de săli, distanțe, disponibilități. Punem în vânzare primele bilete.

Din fericire, în orașele mai mici, cheltuielile de deplasare, chirii, organizare sunt mai mici - așa că am putut să ajustăm și prețurile.

Echipa Zurli lucrează de zor la pregătirea celui mai mare turneu din Romania- 269 de orașe!  Încerc să ajung și eu în cat mai multe locuri. Abia aștept să ne vedem, abia aștept să ne cunoaștem!”, a anunțat Mirela Retegan, pe conturile ei de socializare. 

Mirela Retegan a mai anunțat că are parte și de un ajutor de nădejde în persoana fiicei sale, Maya, care îi va lua locul în mai multe spectacole.

„Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. lar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri. 

Împreună, ducem povestea mai departe. Din toată inima, Mirela Retegan”,  a fost mesajul transmis de Mirela Retegan, pe TikTok. 

Salarii mizere în Gașca Zurli?!

Plecarea celor mai iubiți actori din trupă Vero Căliman (Fetița Zurli), Răzvan Marina (Truli) și Lulu (Ionuț Varodi) s-a lăsat cu scandal în presă. 

Însă, nu doar actorii s-au arătat  nemulțumiți de ce se întâmpla în sânul echipei. Silviu Ciobanu, un alt fost angajat al Mirelei Retegan, a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie salariul pe care îl primea acolo. 

Bărbatul a dezvăluit într-o scrisoare deschisă că ,deși în contract scria că prestează servicii de paznic, în realitate, acesta făcea mult mai multe activități pentru care primea suma de 1.000 de lei, cu mult sub minimul pe economie.

„Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare.

Mi-am luat permisul de conducere și au început să vină asupra mea și mai multe sarcini, cu toate că în fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1000 de ron!”, a dezvăluit fostul angajat al Mirelei Retegan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net