Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli. Șir de acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: „În fișa postului eram paznic, dar...”

Ies la lumină tot mai multe nereguli care au avut loc în Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii. Trei membrii celebri ai trupei și-au dat demisia, iar apoi a început să curgă cu declarații controversate despre cum funcționau lucrurile în echipă. Iată însă că un alt fost angajat din Zurli a făcut mărturisiri uimitoare despre modul în care era tratat și remunerat pentru munca sa.

Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli
Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli

Salariul mizer pe care îl primea un fost angajat din Gașca Zurli

Șirul de dezvăluiri șocante din Gașca Zurli continuă! Cei mai iubiți actori din trupă Vero Căliman (Fetița Zurli), Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi) și-au dat demisia, iar plecarea lor s-a lăsat cu scandal. Însă ei nu sunt singurii nemulțumiți de ce se întâmpla în echipă. Silviu Ciobanu este un alt fost angajat al Mirelei Retegan, care a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie salariul pe care îl primea acolo. Bărbatul a dezvăluit într-o scrisoare deschisă că ,deși în contract scria că prestează servicii de paznic, în realitatea, acesta făcea mult mai multe activități pentru care primea suma de 1.000 de lei, cu mult sub minimul pe economie.

„Eu m-am adaptat foarte bine, conform cerințelor dumneavoastră. Ați deschis o locație destinată petrecerilor pentru copii, iar eu am desfășurat multe activități pe diferite domenii și vi le enumăr. Am fost ospătar, debarasator, îngrijitor, zugrav, cărăuș (încărcător descărcător), electrician, lăcătuș (reparații mobilier, uși, yale, etc) sau aprovizionare.

A venit ziua mea și ați discutat cu mine pentru cursurile de șofer, pe care le-am luat cu brio… A venit și momentul în care mi-ați propus să mă mut de la bătrâna la care locuiam atunci cu chirie, să vin în str. Vișinilor, spunându-mi că nu voi plăti nimic și nu voi avea nicio grijă, fapt care astăzi m-a determinat să ajung la concluzia că mi-am stricat tot rostul.”, a scris Silviu Ciobanu.

Mai mult, bărbatul a mărturisit că făcea pe șoferul pentru toți membrii trupei și o acuză pe Mirela Retegan că a uitat multitudinea de sarcini cu care a fost împovărat pe bani puțini.

„Mi-am luat permisul de conducere și au început să vină asupra mea și mai multe sarcini, cu toate că în fișa postului eram paznic și plătit cu suma de 1000 de ron! Vreau să vă aduc la cunoștință că ați uitat următoarele: am făcut pe șoferul pentru toată lumea din Zurli, chiar și din exterior, șofer pentru fetița Zurli, șofer pentru diferite personaje (Pirat, Spiderman sau Batman), șofer curierat, șofer pentru familia dumneavoastră, șofer aprovizionare Zurli, încărcat descărcat singur diverse lucruri.”, a adăugat Silviu Ciobanu, fost angajat din Gașca Zurli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net