„Bucătărașul Lulu” de la Gașca Zurli, declarații tranșante despre plecarea sa din trupă: „A fost o discuție... mai aprinsă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Noi detalii ies la iveală despre destrămarea trupei „Gașca Zurli”. Actorul Ionuț Varodi, cel care îl interpreta pe „Bucătărașul Lulu” a vorbit în exlusivitate pentru Click! despre despărțirea de Mirela Retegan, dar și despre planurile sale de viitor pe care deja le-a pus în practică.

În urmă cu o lună, lumea artistică era șocată când mai mulți componenți din celebra formație Gașca Zurli își anunțau retragerea. Printre aceștia s-au numărat Vero Căliman (35 de ani), adică „Fetița Zurli”, Ionuț (Lulu) Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, și Răzvan Marin, interpretul personajului Truli. Astfel, după părăsirea formației, simpaticul Lulu, după cum este cunoscut de către mulți copii, în urma spectacolelor pe care le-a oferit, ne-a mărturisit că lucrurile se așează în viața sa în favoarea lui în ultima perioadă:

„Viitorul meu sună foarte bine! În primul rând mi-am deschis propria agenție de publicitate, întrucât am fost și social media manager și am avut rezultate foarte bune, nu îmi pot ignora pasiunea pentru online. Deja am început să lucrez cu două companii și un artist. Pe lângă asta, îmi doresc să mă întorc pe scenă, încă nu știu sub ce formă, îmi doresc să cânt, să joc, să încerc cât mai multe lucruri noi. Nu îmi doresc să mă întorc acolo. Atunci când un lucru se termină, oricare ar fi motivul, e clar că e gata”.

„Bucătărașul Lulu” ne-a mai mărturisit și că îi lipsește un singur lucru după plecarea din Gașca Zurli:

„Întotdeauna o să îmi fie dor de energia lor. Copiii sunt cel mai greu public, dacă îi câștigi, știi că ești pe calea cea bună. Dar nu s-a terminat! O să lucrez chiar mai îndeaproape cu ei, sunt în discuții foarte avansate pentru postul de “profesor” la o școală de teatru. Când am stabilit ceva, anunț pe Instagram sigur. Acolo este locul în care petrec cel mai mult timp online”.

Răspunsuri rezervate

În momentul când a ales să își dea demisia, „Bucătărașul Lulu”, susținea public că este sătul de speculații, de victimizare și de manipularea unor anumite persoane. Ba mai mult, acesta mai adăuga și faptul că atmosfera din cadrul grupului se degradase considerabil

„Cred că de prea mult bine nu pleacă nimeni. A fost un proiect foarte frumos, o adevărată comoară pentru România și copiii ei, mă bucur și sunt recunoscător că am reușit să fac parte din el. Dar pentru binele meu psihic în primul rând, nu voi mai sta în medii în care nu sunt apreciat pentru munca depusă”.

Despărțire în parametri normali

„Bucătărașul Lulu” a mai vorbit pentru Click! și cum a fost acel moment în care a ales să își încheie colaborarea la Gașca Zurli cu Mirela Retegan:

„Nu ne-am certat. Probabil se aștepta la asta, demisia fiind punctul în care am fost adus. A fost o discuție puțin mai aprinsă decât în mod normal. Dar știam clar că tot răul e spre binele nostru”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net