Mirela Retegan predă ștafeta? Nu putea găsi pe altcineva mai bun!

În familia Mirelei Retegan (53 de ani), așchia nu sare departe de trunchi. Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli e pregătită să-i predea oarecum ștafeta fiicei sale, Maya (22 de ani), de care este extrem de încântată și a crescut-o atât de frumos încât știe sigur că se va descurca de minune.

Faptul că fiica ei i-a mărturisit că a umblat prin toată lumea să își caute un mentor dar de fapt mentorul său era chiar în fața ei, adică mama ei, Mirela Retegan, a emoționat-o până la lacrimi pe fondatoarea Găștii Zurli. Și i-a pregătit Mayei un rol mult așteptat. Acela de prezentatoare pentru Mascotele Zurli în spectacolul „Bucurie în farfurie", care va avea loc pe 29 octombrie, la ora 11, pe scena  Teatrului Rapsodia de pe Lipscani.

Maya a crescut în casǎ cu Zurli

Maya a crescut în casǎ cu Zurli. Pentru cǎ nu aveam bani să închiriez un sediu, în primii ani, la noi acasă era și biroul și depozitul și sala de repetiții și locul de training…Încă de la 5 ani a visat să fie pe scenă. Se îmbrăca în toate personajele și încerca toate activitățile. Era îndrăgostită de picturile pe față așa că, într-o zi  s-a apucat să exerseze.

Nu știam de ce e așa de liniște în casă. Maya se antrena să devină animator. În cele din urmă chiar a reușit și o bună perioadă de timp a ajutat fetele de la teatru pictând copiii (pe mânuțe), înaintea spectacolelor de la Clubul Țăranului. Caut poze din vremurile acelea. Acum le-am găsit pe cele din timpul exersării.

La sfârșitul acestei luni Maya urcă pentru prima oară pe scenă, în calitate de prezentatoare, pentru Mascotele Zurli. Într-un spectacol concept pe care l-am scris special pentru ea: „Bucurie în farfurie”. E despre cum să ne amintim că masă poate să fie un eveniment plăcut și un mod frumos în care familia se adună în jurul mesei.Primul spectacol e sold out. Dar al doilea tocmai s-a pus în vânzare.Vă mulțumesc, pentru toate gândurile frumoase pe care le trimiteți spre copilul meu. Îmi doresc ca toți copiii să aibă parte de iubire, atenție, răbdare și acceptare din partea noastră, a oamenilor mari.#zurli #cantecpentrumaya”, a povestit foarte emoționată Mirela Retegan, care este un adevărat exemplu pentru singurul ei copil, fiica sa de 22 de ani, Maya.

Am umblat prin toată lumea să-mi caut un mentor, până mi-am dat seama că mentorul e chiar la mine în ogradă”. Asta mi-a mărturisit Maya și, recunosc, m-a făcut să simt o bucurie imensă!Maya s-a întors acasă și și-a dorit să revină în Universul Zurli. De data asta, urcă pe scenă în calitate de prezentatoare pentru Mascotele Zurli. O prezentatoare mult mai proaspătă, mai talentată, mai jucăușă decât mine. Copiii vin la ea ca la un magnet, iar Maya știe cum să-i facă să se simtă speciali.I-am dat pe mână cel mai drag rol al meu, pentru că Maya iubește Zurli, trăiește Zurli și respiră Zurli. Cunoaște această lume și valorile ei mai bine decât oricine.Pe 29 octombrie, urcă pe scenă la Teatrul Rapsodia de pe Lipscani.Nu o să spun că am emoții, pentru că o să citească și ea.(...) Când mă uit la pozele cu Maya mică, îmi dau seama că am clipit de două ori și a zburat timpul. Îmi vine să strig: „Oprește-te, clipă, să pot să mă bucur de momentul acesta!”, spune Mirela Retegan, recunoscătoare pentru tot ce trăiește acum și pentru cât de bună a fost viața cu ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net