Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan! „Bucătărașul Lulu”, despre chinul trăit în Gașca Zurli: „Mi se face scârbă, greață…”

Ies la iveală noi secrete din culisele celor trei plecări intempestive din Gașca Zurli. Ionuț Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, a făcut dezvăluiri de senzație din sânul trupei pe care a părăsit-o alături de alți doi colegi ai săi, Vero Căliman și Răzvan Marina. Ce se întâmpla, practic, în Gașca Zurli, condusă de Mirela Retegan, în ultima perioadă?!

Ionuț Varodi, interpretul personajului „Bucătărașul Lulu”, a fost cel de-al doilea component al trupei Zurli care și-a anunțat plecarea din trupa Mirelei Retegan. Vero Căliman, alias „Fetița Zurli”, a fost prima care a părăsit trupa cu un mesaj de adio postat pe rețelele de socializare. A doua zi și Razvan Marina ( alias Truli) a anunțat că părăsește trupa, lăsând de înțeles că au fost totuși ceva conflicte înainte de plecarea celor trei. 

Ionut Varodi: „Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic”

La puțin timp după ce Mirela Retegan a anunțat că Gașca Zurli va merge mai departe și fără cei trei actori, Ionut Varodi a deschis Cutia Pandorei și a făcut o nouă postare pe rețele de socializare, în care a explicat adevăratele motive care au dus la plecarea lui din trupă. 

Actorul face acuzații grave la adresa Mirelei Retegan, precizând că nu mai avea timp nici să respire atunci când era angajat al trupei. Actorul susține că este sătul de speculații, de victimizarea și de manipularea unor persoane, dezvăluind faptul că atmosfera din cadrul grupului se degradase considerabil, în ultima perioadă. 

„ Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea”

Actorul a mai precizat că fondatoarea grupului Gașca Zurli ar fi fost, de altfel, unica răspunzătoare de atmosfera copleșitoare din ultimele luni.

„ Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

Totul a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. 

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă.

Până în acel punct am fost adus”, a dezvăluit Ionuț Varodi, pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net