Se desființează „Gașca Zurli”? Mirela Retegan a rupt tacerea! De ce au lăsat-o baltă fetița Zurli, Lulu și Truli? „Vrei să faci copii, să te căsătorești”

„Gașca Zurli” este pe punctul de a se desființa? Mirela Retegan, fondatoarea „ găștii”, a rupt tăcerea și a spus adevărul despre plecările surprinzătoare din trupă. Nu mai puțin de trei actori, Vero Căliman, Ionuț Varodi și Răzvan Marina, au dat bir cu fugiții, într-o singură zi. „Gașca Zurli” e decimată! 

Nu mai puțin de trei membri de bază din celebra trupă de muzică și teatru pentru copii „Gașca Zurli”, fondată de Mirela Retegan, și-au anunțat plecarea, în doar o zi! Este vorba de: Vero Căliman, cunoscută sub numele „ fetița Zurli”, Lulu Varodi, alias „ Bucătărașul Lulu” dar și de Răzvan Marina, interpretul personajului Truli. Aceștia au anunțat, pe paginile lor de socializare, că părăsesc cu regrete trupa care practic i-a făcut celebri și în care au activat ani de zile. 

Plecările artiștilor au creat panică în rândul micuților fani. Toată lumea este speriată că „Gașca Zurli” se va desființa. 

Mirela Retegan, despre plecările din trupă:  „Noi am avut aceste discuții” 

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului pentru copii, a făcut lumină în ce privește controversatele plecări din sânul trupei. 

Jurnalista a ținut să-i liniștească pe fanii trupei, precizând că proiectul va merge mai departe și fără cei trei actori. 

 „Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta, firma este pregătită să meargă mai departe. 

Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață. 

Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari.

A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum”, a declarat Mirela Retegan, la Europa FM.  

„Gașca Zurli”, un fenomen pentru familii

„Gașca Zurli” este trupa fenomen pentru copiii din România. Proiectul Zurli a fost înființat în 2010 de Mirela Retegan.

Trupa muzicală a cucerit inimile copiilor de toate vârstele, mai ales datorită personajelor haioase pe care actorii le interpretează, melodiilor și poveștilor amuzante.

„Gașca Zurli” este formată din următoarele personaje: Tanti Prezentatoarea, Fețița Zurli, Vrăjumăturica, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Yuppi, Vrăjitoarea Tura Vura, Bucătărașul Lulu.

Mirela Retegan, alias „Tanti Prezentatoarea”, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară. 

Are 53 de ani și este de meserie jurnalist. A lucrat în radio și televiziune și este cea care a și pus bazele celei mai iubite trupe de muzică și teatru pentru copii.

„Tanti Prezentatoarea”, așa cum este denumită, este cea care s-a ocupat încă de la început de alegerea personajelor, scenarii, cântece și povești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net