Mirela Retegan, nașă de botez în Dubai! Tanti prezentatoarea s-a întors cu idei noi în țară

Mirela Retegan (53 de ani) nu se lasă doborâtă de faptul că a rămas fără Fetița Zurli și  Bucătarașul Lulu.

Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli se reinventează mereu și are super idei de proiecte și de promovare. Mirela Retegan a avut parte de un super weekend în Dubai, acolo unde a fost tot cu treabă dar de data asta din postura de nașă de botez pentru o prietenă dragă. A descoperit o biserică ortodoxă în Dubai, acolo unde s-a simțit foarte bine.

Habar nu aveam că în Dubai există o biserică ortodoxă unde un  preot, foarte tânăr și cu mult har,  adună săptămână de săptămână românii aflați departe de țară.Am fost în acest weekend în Dubai într-o misiune mult mai importantă decât vă puteți imagina. Am venit să botez un copil.Pe Bianca, mama lui, o cunosc încă de când avea 10 ani și se ținea după mine, la Satu Mare, tot timpul. Eram convinsă că este fana artistului cu care eu eram în acea perioadă într-o relație. Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că Bianca era de fapt fana mea. 

Relația noastră s-a transformat încet încet într-una absolut specială. Ne-am intersectat în câteva momente importante din viața Biancăi și a fost o mare bucurie pentru mine să aflu că acele momente au contat pentru ea foarte mult. De câțiva ani e DJ în Dubai.Anul trecut mi-a scris că este însărcinată și că are curaj să devină mamă, urmărind relația mea cu Maya. Și că își dorește foarte tare că eu să fiu nașa copilului ei.Au zburat foarte repede lunile, iar eu, am zburat în Dubai pentru Bianca-fetița care acum foarte mulți ani nu rata niciun moment să fie în preajma mea”, a povestit Mirela Retegan, încântat de faptul că a putut să fie părinte spiritual pentru copilul prietenei sale.

În acest weekend am venit să fiu eu în preajma ei și împreună cu mine o mână de prieteni, astfel încât Bianca să simtă că are o familie lângă ea chiar dacă este foarte departe de casă.Zilele petrecute cu Bianca și cu Leo au fost minunate. Mi-au pregătit foarte multe surprize și m-am bucurat să descopăr un oraș care îți amintește la fiecare pas că TOTUL este posibil.Mă întorc acasă mai bogată cu o familie, mai responsabilă cu un copil și cu foarte multe idei -răspuns la întrebările mele din ultima vreme.

Și dacă mai aveam nevoie, mi-am amintit cea mai frumoasă declarație pe care o poate face un creștin:“Cred într-unul Dumnezeu, Tatăl, Atotțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, al tuturor celor văzute și nevăzute””, a mai completat, foarte încântată, Mirela Retegan, care își dorește să facă tot ceea ce poate pentru a pune în practică toate ideile care îi au acum târcoale pentru bună desfășurare a Găștii Zurli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net