Noi detalii despre destrămarea Găștii Zurli: „Am ajuns la concluzia că singura soluție este demisia"

Actorul Ionuț Varodi, cel care îl interpreta pe bucătărașul Lulu, a făcut declarații despre plecarea lui din Gașca Zurli. A spus adevărul despre demisie. Amintim că Gașca Zurli s-a destrămat cu puțin timp înainte să aniverseze 18 ani.

Bucătărașul Lulu, interpretat de Ionuț Varodi Foto: Facebook
Bucătărașul Lulu, interpretat de Ionuț Varodi Foto: Facebook

Ce a declarat Ionuț Varodi

S-a spart Gașca Zurli, iar situația i-a uluit pe fani, dar mai ales pe părinți. Trupa-fenomen, atât de iubită de cei mici, a rămas, recent, fără membri importanți. „Nu este datoria noastră să spunem concret ce s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu maturizarea și cu trecerea timpului, absolut nicio formă. Cu siguranță ar mai fi mers o perioadă. Faptul că oamenii vor să-și facă o familie nu a fost motivul plecării.

A fost la pachet, noi am mers împreună să ne dăm demisia, doar că am anunțat într-un timp diferit, pentru că fiecare anunță și vorbește despre asta când e pregătit”, a spus Ionuț Varodi, în exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars.

 Deci, eu aș fi putut continua lejer, dar în urma anumitor acțiuni neprietenoase neapărat, am ajuns la concluzia că singura soluție e demisia.​ Nici măcar nu avea legătură cu locul de muncă, pentru că mie mi-a plăcut foarte mult locul de muncă. A avut legătură cu un om anume”, a mai adăugat acesta.

Ce postase actorul pe Instagram 

Într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, Lulu Varodi a motivat plecarea sa din Gașca Zurli. Actorul susține că este sătul de speculații, de victimizarea și de manipularea unor anumite persoane. Ionuț Varodi a dezvăluit faptul că atmosfera din cadrul grupului se degradase considerabil și că în ultimele luni a fost nevoit să se descurce cu două job-uri și fără a avea timp liber.

Au plecat din Gașca Zurli 

Vero Căliman (35 de ani), adică „Fetița Zurli”, Ionuț (Lulu) Varodi, alias „Bucătărașul Lulu”, și Răzvan Marin, interpretul personajului Truli, sunt cei trei artiști care au anunțat că au încheiat colaborarea cu proiectul gașca Zurli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net