S-a făcut primul film Zurli! Patru copii de vedete joacă în el

#Exclusiv Click!

Gașca Zurli are un succes răsunător. Trupa fenomen care face fericiți mii de copii cu melodiile și jocurile lor a împlinit 17 ani. Cu această ocazie, fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan și Tanti Prezentatoarea a anunțat un proiect grandios – primul film Zurli din toate timpurile!

Cum a pornit totul? Nimic mai simplu! Mirela Retegan are îngerii ei păzitori și este înconjurată de oameni cu idei mărețe.

Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus, la un moment dat, Mirelei Retegan, ideea unui film Zurli. Se pare că Tanti Prezentatoarea a îmbrățișat cu căldură această propunere așa căm alături de echipa ei s-a pus pe treabă, urmând ca anul viitor iubitorii Găștii Zurli să vadă în cinematografe primul film Zurli.

Și pentru că aseară a avut loc un mare eveniment care a celebrat 17 ani de Gașca Zurli și 10 ani de când s-a lansat melodia îndrăgită de toți copiii, „Am o căsuță mică”, Mirela Retegan (53 de ani) a avut alături de ea numai invitați de seamă la ceas aniversar. Acestora le-a dezvăluit și faptul că anul viitor se va lansa primul film Zurli și le-a făcut cunoștință cu o parte din distribuție, arătând și câteva imagini spre bucuria celor prezenți la eveniment.

Astfel, în filmul Zurli joacă Smaranda, fetița de 4 ani a lui Codin Maticiuc, Alma, fiica de 7 ani a știristei de la ProTV, Amalia Enache, Roua, fiica de 4 ani a lui Mihai Morar și fetița fondatorului Untold, Edi Chereji, Luiza, care are 5 ani și căreia i se spune și Untoldina.

După ropotele de aplauze la vederea unei mici secvențe din film, se pare că Mirela Retegan va avea un succes răsunător cu filmul Zurli. Dar până atunci, echipa ei se pregătește de spectacolul Gașca Zurli care va avea loc pe data de 10 octombrie la Sala Palatului din București, de la ora 18.00. Ce trebuie să știe fanii celei mai tari trupe pentru copii de la noi este că 10% din încasările din turneul Gașca Zurli care va avea loc în această toamnă în țară, vor fi donate către copiii fără posibilități și asociațiile care se ocupă de ei.

La aniversarea de 17 ani a Găștii Zurli au fost alături de Mirela Retegan nenumărate vedete împreună cu copiii lor, precum Pavel Bartoș, Andreea Bălan, Andreea Răducan, Roxana Ciuhulescu, Taticool Dan Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Amalia Enache, Anca Serea, Cornel Ilie de la Vunk, Monica Iagăr și multe alte nume cunoscute.

În cei 17 ani de lansare, Gașca Zurli a avut mii de spectacole în toată România, în Diaspora, a făcut mii de copii fericiți și a impresionat cu zecile de personaje care au prins suflet în această poveste, Fetița Zurli fiind una dintre cele mai îndrăgite, apoi Zâna bună, Truli, Zdrăngănel, Clopoțel, Yuppi, Vrăjimăturica, Vrăjitoarea Tura Vura, Mulțumesc, Lulu și multe, multe altele.

Cine e Fetița Zurli

Cea mai iubită fetiță este Fetița Zurli care a prins viață datorită talentului lui Vero Căliman, cel mai iubit personaj din Gașca Zurli. Ea face parte din gașca veselă din 2010 și râde mereu și dansează cu gura până la urechi, fiind pe placul tuturor copiilor. Rolul i se potrivește mănușă și a fost pentru ea un adevărat pansament pentru suflet, așa cum a povestit în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

„Fetița Zurli mi-a adus vindecare. Am avut mare nevoie să vindec lipsa tatălui meu. Din păcate, eu sunt un copil fără tată, el a murit când aveam eu 7 ani. Și mi-l imaginez. L-am desenat, cred, pe toți pereții sălilor de spectacol din România. De fiecare dată când sunt pe scenă și cânt toate cântecele alea care spun vreau iubire, vreau atenție sau „nu vreau Soare, nu vreau Lună”, sunt momente foarte intime pentru mine.

Și multă lume mă întreabă, dar cum? De ce plâng? Sau de ce te emoționezi? În fiecare spectacol în mine se mai curăță câte ceva. Se mai vindecă o bucată din copilul care poate n-a primit atât de multă atenție. Fetița Zurli e terapie pentru mine. Sper să-l fac fericit… am vorbit puțin de dimineață cu el și i-am spus: „Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău”. Dar… simt că mă ține de mână și că mă susține”, i-a povestit fetița Zurli, la un moment dat, lui Mihai Morar, în cadrul podcastului său.

Mirela Retegan a creat un fenomen național

Gaşca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România. Este cel mai mare brand pentru copii 100% românesc, cu un succes răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Peste 1 milion de abonaţi pe canalul de Youtube, 2 producţii de televiziune la TVR1 și Naţional TV, 5 DVD-uri în tiraj de peste 20.000 unităţi. Aproape 1 miliard de vizualizări. Sute de mii de urmăritori pe paginile de Facebook.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia soare, femeia uragan, plină de energie, resurse și idei, care a dus dragostea pentru copilul ei, fiica sa, Maya, la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor.

Gașca Zurli are 16 spectacole diferite care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli familiile descoperă că „joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum îi place Mirelei Retegan să-şi descrie creaţia.

Potrivit zurli.ro, povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților. Lumea Zurli are cei mai frumoși părinți și copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net