Motivul pentru care Cosmina Păsărin este singură la 40 de ani!

#Exclusiv Click!

Cosmina Păsărin (40 de ani) este împăcată cu destinul său! Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” ne-a declarat că nu disperă după o relație de iubire, ba chiar îi este bine singură, căci are parte de mai multă liniște.

Cosmina Păsăin nu vrea nuntă, nu vrea iubit! E bine singură și ... fericită!

Celebra Cosmina Păsărin este una dintre cele mai discrete vedete din lumea showbiz-ului românesc, mai ales atunci când vine vorba de viața sa personală. Aceasta a fost implicată, până în prezent, în patru relații publice. Vedeta s-a iubit cu Bogdan Vlădău, George Vintilă, DJ Pagal și medicul Neymar.

„Nu mă mărit, nu am astfel de planuri, dar nu am nimic împotriva căsătoriei, evident. Mie nu mi s-a arătat că ar trebui să fac asta. În momentul de față nu am pe nimeni, sunt singură! Pur și simplu așa este să fie! Toată lumea mă întreabă dacă sunt pretențioasă! Nu, nu sunt! Dacă ești singur asta nu înseamnă că ești pretențios. Înseamnă că nu ai întâlnit persoana care este potrivită pentru tine și prefer să mai aștept...de ce nu?”, a declarat Cosmina Păsărin, pentru Click!

Cosmina Păsărin, îndrăgostită de televiziune

În vara acestui an, bruneta a moderat emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV,  împreună cu alte două colege de breaslă cu care a lucrat de minune. Bruneta a rămas cu amintiri de neuitat în urma acelui proiect de televiziune și nu ar spune niciodată „nu” unei noi colaborări cu postul de pe Pache Protopoescu.

„Deocamdată nu mă întorc la “Vorbește lumea”. Am avut plăcerea și ocazia de a lucra la acest proiect în timpul verii, a fost o experiență care mi-a plăcut foarte mult. Pentru mine, acel proiect a fost o experiență foarte intensă și mi-ar plăcea oricând să repet acest lucru. Am rămas cu inima acolo, dar nu cu regrete, că se poate înțelege și asta.

Cu fetele am mai vorbit, în perioada aceasta, dar nu mult. M-am înțeles foarte bine cu ele. Munceam foarte mult, petreceam foarte mult timp după încheierea emisiunii în redacție pentru că împreună cu echipa pregăteam ediția pentru a doua zi și ajungeam acasă destul de obosită.

Mi se schimbase complet viața în acea perioadă, mă culcam foarte devreme, mă trezeam foarte devreme...la cinci dimineața, cred, aveam momente când mă trezeam chiar și la trei dimineața pentru că eram foarte agitată, eram într-o stare de alertă cumva și mă odihneam, dar nu prea. A fost interesant!”, a mai spus Cosmina Păsărin, pentru Click!

Vezi si: Cosmina Păsărin, secretul siluetei perfecte, la 39 de ani: «Am aceeași greutate ca la 18 ani»

Cosmina Păsărin, trup de manechin

Fosta prezentaotare de televiziune are un corp de invidiat, însă pentru care nu face prea mari eforturi.

„Destul de puțin să știi am grijă de aspectul meu. Nu sunt o persoană care face doar asta. Mi se pare că este bine să avem măsură chiar și în astfel de situații. Nu petrec mult timp îngrijindu-mă. Merg pe ideea că trebuie să arătăm cât mai natural, cât mai fresh, nu fac vizite dese saloanelor de înfrumusețare, nici clinicilor. Am perioade în care fac sport și perioade în care nu fac deloc”, a conchis vedeta tv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net