Motivul pentru care Paula Iorga refuză să se căsătorească cu Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton!

#Exclusiv Click!

Paula Iorga (56 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de nimeni altul decât Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton! Contactată de Click!, fosta soție a regretatului rocker Leo Iorga (1964-2019) ne-a dezvăluit că este foarte fericită în brațele actualului partener cu care are planuri serioase...însă, chiar și așa, amândoi exclud varianta de a face o nuntă ca în povești. Totul...din cauza vârstei pe care o au!

La trei ani de la decesul lui Leo Iorga, Paula, femeia cu care regretatul rocker a fost căsătorit mai bine de 30 de ani și cu care are doi băieți, pe Paul și pe Edy Iorga, și-a refăcut viața alături de Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Cei doi locuiesc deja împreună, în vila acesteia din Eforie Nord, și se pare că se înțeleg de minune.

Gurile rele au început să vorbească, în spațiul public, cum că cei doi s-au căsătorit civil, în secret, însă Paula Iorga a refuzat să răspundă la această întrebare. Cu toate astea, se referă la noul partener ca și cum este soțul ei, chiar exprimându-se în felul acesta.

Citește și - Soția regretatului Leo Iorga, despre zvonurile că s-a recăsătorit: „Sunt multe persoane care îmi poartă sâmbetele”

„Nu cred că este cazul la noi doi să vorbim despre nuntă. Avem și o vârstă...nu mai suntem tineri. Ne este bine așa cum suntem. Lucrurile toate se fac la timpul lor. Suntem împreună și acum, normal, totul merge bine între noi doi, ne este bine. Locuiesc împreună cu soțul meu și ne este bine așa cum suntem. Ne ajutăm reciproc unul pe celălalt. Sărbătorile, noaptea de Revelion am petrecut-o împreună, în Eforie, a fost liniște, a fost frumos, a fost pace. Copiii îl cunosc, se înțeleg bine, totul a intrat în normal, nu avem probleme”, a declarat Paula Iorga, pentru Click!.

Paula Iorga este iubită și respectată

Fosta soție a regretatului Leo Iorga și-a oficializat relația amoroasă cu Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton, pe contul său de Facebook în urmă cu câteva luni. Multe persoane nu au știut despre legătura dintre ei ,așa că a reușit să creeze un șoc inițial.

„Sunt fericită în aceste momente. Slavă Domnului, sunt bine, acum sunt la Eforie și este foarte bine. De jumătate de an, cam așa, de atâta timp sunt cu Aurel. Nu vreau să vorbesc foarte multe lucruri despre noi”, spunea Paula Iorga, pentru Click!, în urmă cu câteva luni.

Cei doi se pare că au o relație foarte frumoasă dacă am fi să ne luăm după imaginile postate pe conturile lor de socializare, în care par foarte fericiți unul în compania celuilalt.

Click! spune

Paula Iorga a fost căsătorită mai bine de 30 de ani cu regretatul Leo Iorga. Cei doi își jurau credință veșnică în anul 1989, iar din iubirea lor luau naștere doi băieți frumoși, Paul și Edi. Mariajul lor a fost plin de suișuri și coborâșuri, mai ales să regretatul rocker a avut o viață dublă, cu impresara lui, Florența Marin.

Chiar dacă Paula Iorga a fost înșelată, nu a dorit să divorțeze, alegând să treacă prin această suferință aparte dar și să îl sprijine pe Leo Iorga în cea mai grea perioadă din viața sa.

Ultimii opt ani în care cântărețul s-a tot luptat cu cancerul, Paula i-a stat mereu alături și a mers cu el chiar și în Cuba, acolo unde medicii spuneau că va fi salvat. Din păcate, artistul a murit în anul 2019, după o lungă luptă cu boala. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net