N-ai să crezi! Cum și-a câștigat traiul în pandemie solistul Cristian Topuzu, când nu mai erau spectacole

Industria showbizzului era la pământ în pandemie, când din cauza coronavirusului nu mai erau organizate evenimente și spectacole, iar artiștii stăteau acasă. Unul dintre ei, Cristian Topuzu, fost Dj, a încercat să câștige bani din altceva și ne-a povestit, în exclusivitate, cu ce s-a ocupat.

image

Din ce și-a câștigat traiul artistul Cristian Topuzu în pandemie

Mereu înconjurat de muzică, după 20 de ani de carieră, ca DJ, Cristian Topuzu s-a apucat să și cânte și se bucură de faptul că poate face spectatorii fericiți cu ceea ce cânta el. „Zâmbetele celor din public mă umplu de energie și mă bucur să îi fac pe oameni fericiți când mă ascultă pe mine sau muzică pe care o pun”.

Solistul a povestit cum a început să cânte, deși el 10 ani a fost DJ la început. „Am început ca DJ în 2003, să pun muzică la evenimente și apoi, după 10 ani, am fost cu niște prieteni la karaoke și am cântat împreună cu niște prieteni. De atunci am început să cânt și o fac și acum. Am fost și la Vocea României, însă nu am trecut mai departe. Am făcut facultatea de cinematografie și televiziune, la MediaPro, și aveam mari planuri să devin director de imagine. Am cochetat cu asta 5 ani, am lucrat în câteva televiziuni și am fost operator imagine. Din 2005 am început și am profesat până în 2010”, a spus el pentru Click!.

Cristian Topuzu jpg

Din păcate, viața i s-a schimbat și lui în pandemie, când toată lumea stătea acasă, a încercat să facă altceva pentru a supraviețui, dacă spectacole nu erau.

„În perioada pandemiei am încercat să mă reprofilez pentru că nu mai erau spectacole. Mie îmi plăcea să mă ocup și de sonorizări la evenimente, să fiu atât în culise, cât și în față scenei. Îmi plăcea să mă ocup de tot. M-a prins pe perioada începutului de sezon de evenimente fără prea mari rezerve, economii. Pentru că trebuiau să înceapă evenimentele și brusc dintr-o dată a trebuit să ne organizăm altfel viața și timpul pentru că eu trăiesc din muzică.

Atunci am zis să fac ceva util cu timpul și cu ce aveam eu la dispoziție și am luat duba mea de transport echipamente și am făcut-o de transport mărfuri. Am început să transport marfă, iar al doilea an mi-am luat o mașină mai mare, pentru că nu se terminase pandemia, am mai lucrat și cu aia. Au mai început ușor și evenimentele și așa m am întors la muzică”, a povestit Cristian Topuzu.

Cristian Topuzu si colegii la filmari
Cristian Topuzu si colegii la filmari

Artistul a lansat o piesă numită „Ascultă-ți inima”. „Am lucrat cu o echipă de profesioniști în domeniu și a ieșit ce mi-am dorit. Ideea piesei a pornit de la iubirea pe care o port pentru muzică. Este o piesă despre dragoste. A fost dorința mea să fac o melodie despre muzică și iubirea ce i-o port. Dar fiecare o poate vedea în felul lui, însă eu cânt despre iubire, iar asta trebuie să știe ceilalți. Plus că am făcut un colaj cu muzică veche”, a povestit el. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net