Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, ar fi divorțat după 17 ani de mariaj. Nu o spunem noi, o spun gurile rele. Apropiații celor doi susțin că celebrul cuplu s-ar fi destrămat. Click! are primele declarații în premieră despre un ultim divorț din showbiz, din acest an.

Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura
Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura

Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura?

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani am eu o grijă! E o vorbă din popor, dar cât se poate de adevărată. De ce o enunțăm? Păi, să vezi și să nu crezi! Prietenii buni ai Paulei Seling cam chicotesc pe la colțuri despre divorțul artistei de soțul ei. E mare bârfă în anturajul celor doi.

Și zicând în stânga și-n dreapta, iată că am aflat și noi de zvonurile cu privire la despărțirea iremediabilă dintre Paula Seling și Radu Bucura.

Noi am sunat-o pe artistă, însă era la repetiții, așa că ne-a zis să mai revenim. Am revenit, însă nu ne-a mai răspuns la telefon. „Sunt chiar în mijlocul unor repetiții, nu pot să vorbesc, sunați-mă peste trei ore. Mulțumesc”, ne-a spus Paula Seling. 

Primele declarații despre divorțul Paulei Seling

Paula Seling ar fi divorțat de soțul ei, Radu Bucura, iar noi avem primele declarații cu privire la mult comentata despărțire. După convorbirea cu artista, am sunat la numărul de contact de pe site-ul paulaseling.ro, unde am cerut să vorbim și cu soțul cântăreței, știind că el este managerul Paulei. La numărul de contact ne-a răspuns, surpriză, altcineva, o nouă persoană de contact, practic cel care i-a luat locul soțului pe plan profesional. Vă redăm mai jos conversația.

Reporter Click!: „Bună ziua. Larisa Ciută de la ziarul Click!, dorim și noi să discutăm cu domnul Radu Bucura.”

Noul manager al Paulei Seling: „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling.”

Reporter CLick!: „Dar cine se ocupă, dvs. sunteți noul manager?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu mă ocup acum”

Reporter Click!: „Cum vă numiți?

Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”

Reporter Click!: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect.”

După conversația cu responsabilul de concertele Paulei Seling, am reușit să vorbim și cu Radu Bucura, soțul cântăreței, care ne-a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei, însă nu a dorit să comenteze divorțul.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura?

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie, iar aniversarea ar fi trebuit să aibă loc chiar anul acesta. Din păcate, spun apropiații, ceea ce trebuia să fie o sărbătoare și o petrecere s-a transformat în lacrimi de suferință. Nu au mai apucat să aniverseze pentru că s-au despărțit, spun prietenii.

De asemenea, pe la colțurile studiourilor, colegii de breasla ai artistei, care erau obișnuiți să-i vadă tot timpul împreună la concerte, în vacanțe, dar și cu ocazia altor evenimente mai personale, spun că cei doi nu mai apar de ceva timp alături.

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, s-au iubit foarte mult și de-a lungul timpului au luptat pentru o viață de familie fericită, chiar dacă nu au avut copii până acum.

Cântăreața și partenerul ei de viață au ajuns să se bucure de statutul de mamă și de tată într-o altă formă. De altfel, de fiecare dată când a fost întrebată de relația ei de iubire, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în căsnicie, Paula Seling a declarat că va lupta mereu pentru familia ei. Iată însă că puterile frumoasei soliste din Baia Mare au ajuns la capăt.

Apropiații spun că cei doi nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme, iar din cauza certurilor și a tensiunilor au cedat nervos și au decis să o ia pe drumuri separate. Cum era de așteptat, Paula Seling a preferat să fie discretă și cu această situație delicată.

Semnele despărțirii! Paula Seling a dat de înțeles că nu e foarte fericită

Într-o postare din data de 17 septembrie, de pe Instagram, Paula Seling vorbește despre drumuri separate, despre întâmplări pe care nu le înțelegem, dar care sunt menite pentru binele nostru. Având în vedere contextul divorțului de soțul ei, artista e posibil să fi făcut aluzie la situația curentă.

„Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris artista pe Instagram.

Paula Seling a făcut o postare cu subînțeles pe Instagram
Paula Seling a făcut o postare cu subînțeles pe Instagram

Că să uite de necaz, Paula Seling s-a cufundat în munca, drept dovadă activitatea ei amplă din ultima perioadă. Cântăreața are numeroase concerte și este mai activă pe rețelele de socializare. 

În ultimile doua luni, Paula Seling a cântat în Torino, apoi în Craiova, a participat la mai multe emisiuni muzicale, a scos un videoclip și o piesa noua intitulată ”Țoată lumea are un dor”.

Pe 25 decembrie, cântăreața împlinește vârsta de 44 de ani, așa că o va prinde cu un nou statut, de femeie divorțată!

Cine este soțul Paulei Seling?

Radu Bucura are 45 de ani, este originar din Brașov și nu i-a fost doar soț Paulei Seling, ci și manager, instrumentist, scenograf, era omul tehnic al echipei, se ocupa de concertele turneelor cântăreței și era atent la fiecare detaliu, astfel încât să o pună pe vedetă în evidență și să o transforme într-un artist perfect.

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în urmă cu 17 ani, an în care și-au deschis și propria casă de producție Unicorn Record, alături de fratele artistei.

Radu Bucura a fost nu doar soțul Paulei seling, ci și managerul ei. Foto: arhivă Click!
Radu Bucura a fost nu doar soțul Paulei seling, ci și managerul ei. Foto: arhivă Click!

Anul divorțurilor!

Simona Halep a șocat opinia publica după ce a anunțat că divorțează de Toni Iuruc după numai un an de la nuntă. Înainte de faimoasa sportivă au fost Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, și ei în proces de divorț.

În putinele dați în care a vorbit despre soțul ei, Paula Seling a vorbit la superlativ despre soțul ei, Radu Bucura.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel care urma să îmi devină soț după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut în Năvodari și am păstrat o poza cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână și jumătate mai târziu, ne-am căsătorit", povestea cântăreața, cu multă dragoste, despre începuturile ei cu Radu Bucura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net