Raluca Bădulescu are un nou iubit?: «Există cineva și în viața lui Florin, și în viața mea»

Ultima actualizare:

Despărțirea dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să meargă pe drumuri separate, având o relație care dura de mai bine de un deceniu. La mai puțin de trei luni de la separare, Raluca Bădulescu vorbește despre legătura pe care o are cu fostul soț, iar cuvintele folosite de ea sunt unele la superlativ. 

raluca badulescu si florin

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au despărțit, dar au în continuare o relație foarte bună, creatoarea de modă considerând că fostul soț îi este în continuare cel mai bun prieten, dar și suflet pereche.

În ciuda faptului că nu îi mai leagă sentimentele de odinioară, legătura dintre ei este una indistructibilă, conform Ralucăi. De altfel, vedeta a mărturisit că încă îl are trecut în telefon sub numele de „Îngerul" pentru că asta îl consideră a fi în viața ei. 

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție spectaculoasă după ce a anunțat că divorțează 

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane", a declarat Raluca Bădulescu, conform Știrile Kanal D. 

Raluca Bădulescu a lăsat loc speculațiilor în privința situației sale amoroase 

Deși nu a spus clar care este situația ei amoroasă, a lăsat de înțeles că atât în viața sa, cât și în viața lui Florin Stamin există alte persoane. 

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele", a declarat Raluca. 

Vezi și: Incredibil cât a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu 

Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie de Florin Stamin

Raluca și Florin Stamin s-au cunoscut, cu mulți ani în urmă, într-un club din București. Vedeta a fost atrasă pe loc de dezinvoltura lui Florin. Treptat au ajuns să se cunoasă, iar între ei a început o poveste de dragoste. 

Raluca a povestit că cererea în căsătorie nu a fost una romantică sau organizată în detaliu. Locuia cu Florin de aproximativ două luni jumătate.

Ea se afla la baie, iar el a întrebat-o, după ce s-a poziționat lângă ușă dacă dorește să se căsătoreasă cu el. Răspunsul a sosit pe loc, iar în weekendul următor au făcut cununia civilă, fără să-i anunțe pe cei cunoscuți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net