Recunoști fetița simpatică din imagine? Astăzi e printre cele mai cerute artiste la nunți, petreceri și evenimente, și încasează o avere

Este o cântăreață de muzică populară românească, dar și realizatoare de emisiuni de muzică populară. A cântat primul ei cântec pe când avea doar 4 ani, în emisiunea Marioarei Murărescu, Tezaur folcloric, în anul 1995. În prezent, este una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Tu o recunoști?

Recunoști fetița simpatică din imagine?
Recunoști fetița simpatică din imagine?

Artista din imagine se numără printre cele mai ascultate voci feminine din folclorul românesc și din lumea muzicii de petrecere. A fost atrasă de lumea artistică încă din copilărie, începându-și cariera muzicală la vârsta de 4 ani. Și-a făcut debutul în televiziune în 1995, când a apărut în emisiunea Tezaur Folcloric.

Cu timpul, ea a devenit cunoscută la nivel național și internațional și este în prezent unul dintre cei mai populari artiști de muzică populară. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, „Rămâi, bade, ne-nsurat”, a fost vizualizat de peste 4 milioane de ori pe YouTube, o cifră greu de atins în lumea muzicii populare. Dacă nu ți-ai dat seama cine este, îți spunem noi: Vlăduța Mărioara Rus Lupău, cunoscută sub numele de scenă Vlăduța Lupău.

Când îl va boteza Vlăduța Lupău pe cel de-al doilea fiu al său

Vlăduța Lupău și-a început cariera muzicală de la vârsta de 4 ani / foto: arhiva Click!
Vlăduța Lupău și-a început cariera muzicală de la vârsta de 4 ani / foto: arhiva Click!

Pe data de 12 noiembrie 2019, după o poveste de dragoste ce a durat 5 ani, Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu Adrian Rus, într-o pădure, unde totul a fost special amenajat pentru ei. Anul 2022 le-a adus un cadou pe care îl așteptau cu sufletul la gură. Familia lor a devenit mai frumoasă și mai numeroasă odată cu venirea pe lume a lui Iair, în luna august.

Iar în urmă cu o lună, pe 8 iulie 2024, ea și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a doua oară. Vlăduța Lupău este în febra pregătirilor pentru botezul lui Isaia. Nașii lui micuțului sunt Andra și Cătălin Măruță, iar marele eveniment va avea loc săptămâna viitoare. Data nu este deloc una întâmplătoare, căci proaspăta mămică s-a asigurat că vor trece cele 40 de zile recomandate de orânduielile bisericești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net