Rocsana Marcu și-a spart dinții! Cum a reușit! „Acum mă duc la doctor...”

Stabilită la Londra de câțiva ani, Rocsana Marcu (42 de ani) îmbină utilul cu plăcutul. Atunci când nu vinde case de milioane de euro sau de lire sterline, frumoasa blondă organizează evenimente la care prestează și ea.

Zilele trecute, Rocsana a avut un frumos eveniment  în cadrul căruia a cântat dar s-a ales și cu o… pagubă, mai precis, și-a spart doi dinți din față! Și pentru că nu putea sta așa, abia aștepta să dea fuga la clinica ei stomatologică preferată, pe care a descoperit-o în Anglia, acolo unde lucrează un medic român, prietena de-a ei, pentru „reparație”. Cum a reușit însă Rocsana Marcu să își spargă dinții în timpul unui concert, chiar când cânta? A povestit chiar ea!

„Mi-a trebuit mie eveniment pentru prietenii mei români! 3.000 de români, spectacol, frumos! Pac, mi-am dat cu microfonul în dinți, ia uitați ce-am făcut! Se vede? Mi-am ciobit și eu doi dinți! Acum mă duc la doamna doctor să vadă dacă poate să-mi facă ceva! Hai la horă, măi români! (...) Deocamdată mi-au pus două fațete provizorii și abia aștept să ajung la cabinet să văd cum arată cele definitive…”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Rocsana Marcu, care este mereu veselă, în orice situație, și își păstrează optimismul.

S-a băgat pe piața imobiliară din Dubai și vrea să-și cumpere apartament în Emiratele Arabe

La 42 de ani, Rocsana Marcu și-a croit un drum frumos în domeniul imobiliarelor. De când a decis să ia viața de la capăt în Anglia, la Londra, acolo unde trăiește din 2021 și și-a găsit liniștea financiară, fiind numită chiar de jurnaliștii de la The Sun din Marea Britanie - Holly Willoughby a României, totul îi merge din plin. Și după ce a reușit mai multe performanțe în domeniul imobiliar în Londra și a vândut proprietăți de milioane de lire, pentru Rocsana Marcu se deschid noi orizonturi în Dubai, de această dată, acolo unde, poate chiar anul acesta, va face și ea o investiție de nerefuzat.

Fetele ei se simt ca acasă în Anglia

Rocsana Marcu este fericită în Anglia, mai ales că cele două fete ale ei, Mayra (15 ani) și Indira (11 ani) și-au găsit locul acolo și se simt ca acasă. Le place la școală și s-au integrat neașteptat de bine, iar Rocsana își împarte timpul astfel încât să petreacă suficient și cu fetele ei, implicându-se îndeaproape în educația acestora. În Anglia, Rocsana Marcu urmează și cursurile Facultății de Drept și mai organizează diverse evenimente cu  și pentru artiști, la care prestează și ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net