Soția lui Călin Donca, de la o viață în sărăcie la femeie milionară. Cum trăia înainte de succesul în afaceri: „Dormeam pe niște saltele pe jos”

Ultima actualizare:

Cazul milionarului român Călin Donca a surprins întreaga țară, iar, acum, afaceristul este reținut pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzat de evaziune fiscală, cât și constituirea unui grup infracțional organizat. Însă deși numele acestuia a fost menționat des, mai puțini români știu că, pe lângă averea sa financiară, Călin Donca are și o familie frumoasă! Iar soția sa, Orianda Donca a vorbit, în trecut, despre cât de dificilă era viața ei înainte ca afacerile celor doi să dea roade.

Cei doi sunt împreună de 14 ani / foto: Instagram
Cei doi sunt împreună de 14 ani / foto: Instagram

Întreaga țară a rămas surprinsă de poblemele prin care trece în ultimul timp milionarul român Călin Donca. Cei de la DNA Brașov îl acuză pe afacerist de evaziune fiscală, cât și constituirea unui grup infracțional organizat. Acum, acesta reținut pentru următoarele 30 de zile, în timp ce ancheta continuă. Însă deși numele acestuia a fost menționat des, mai puțini români știu că, pe lângă averea sa financiară, Călin Donca are și o familie frumoasă! Iar soția sa, Orianda Donca a vorbit, în trecut, despre cât de dificilă era viața ei înainte ca afacerile celor doi să dea roade.

Orianda Donca (34 de ani) are 5 copii alături de soțul ei, iar cei doi s-au cunoscut la Timișoara, având o relație de mai bine de 14 ani. Iar înainte ca ea și soțul ei să înceapă să se bucure de succes financiar, cei doi duceau o viață extrem de austeră și dificilă, potrivit celor de la a1.ro.

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, a declarat aceasta, conform sursei citate.

Călin Donca a fost reținut pentru evaziune fiscală

Milionarul român, care a început din condiții atât de modeste, se bucură azi de o avere uriașă, însă, aceasta a intrat și în vizorul celor de la DNA. Pe lângă afacerile sale din energie și agricultură, Călin Donca și-a creat o criptomonedă, fiind acum acuzat că a promovat informații false și a folosit banii firmei în scopuri personale.

El a negat deja acuzațiile, însă procurorii au decis să îl rețină pentru următoarele 30 de zile. Întrebat dacă regretă ce ar fi făcut, cât și câte persoane a înșelat, afaceristul a răspuns: „niciuna. Dacă n-am înșelat...”, ar fi spus acesta, potrivit PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net