Soția lui Nosfe își strigă durerea în versuri! Poezia compusă soțului ei a provocat lacrimi și emoție

Ultima actualizare:

Mădălina Crețan (37 de ani), soția lui Nosfe, rapperul de la Șatra B.E.N.Z, pe numele lui real, Darius Vlad Crețan, îi păstrează vie memoria artistului.

Acesta s-a stins din viață anul trecut, pe 16 octombrie, în urma unui infarct, chiar la el acasă, și de atunci soția lui e „chinuită” de multe doruri. Postează mesaje în care își strigă durerea pe rețelele de socializare, i-a făcut chiar și o expoziție “In memoriam”, pe 24 martie, atunci când Nosfe ar fi împlinit 38 de ani, cu haine, desene, ochelari de soare și albume care i-au aparținut artistului, iar acum i-a compus o poezie de dragoste care sună cam așa:

Cât de tare îmi lipsești, aș vrea să știi / Nu e o zi în care în minte să nu-mi fii / Dimineți în care privirea îmi e pierdută pe geam / Și tot ce îmi doresc e lângă mine să te am / 

Clipă de clipă aș vrea ca tu să-mi fii aici / Pe cât în lipsa ta, mă sufocă prezența-mi aici / Și mă întreb în fiecare zi de ce Dumnezeu te-a dus pe tine ACASĂ / În timp ce pe mine m-a lăsat în casă

De ce suntem energie, dacă ochii meu nu te văd, urechile mele nu te aud, mâinile mele nu te simt?

Și știu că ești bine, și totuși, poate sunt egoistă, te vreau aici lângă mine, ai vrea să te mint?

„Deși știu că mă simți, fiindcă și eu te simt”

Și oricât de mult aș vrea să mă-ntorc în timp, / La infinit să trăim tot ce a fost sublim / Și oricât de mult mă rog în fiecare seară cu ardoare / Nimic din lumea asta materială nu-mi poate da înapoi lumina ta de soare arzătoare.

Cu dragoste de la Tziga, pentru toți cei care simt!”, a transmis Mădălina Crețan a cărei dragoste pentru soțul ei, regretatul artist Nosfe, ar putea muta munții din loc.

Între soția lui Nosfe și rapperul de la Șatra B.E.N.Z este o legătură puternică și dincolo de moarte. 

Ne-am iubit și ne iubim în continuare. Eu nu cred că o astfel de iubire are cum să se oprească așa…”, ne-a mai spus, acum câteva luni,  soția de artist, așa cum se numește pe pagina ei de Instagram, Mădălina Crețan.

Mădălina a dat dovadă de multă putere și a demonstrat că este o adevărată luptătoare după ce soțul  ei s-a stins fulgerător, după un concert, la vârsta de 37 de ani, iar ea a rămas să aibă grijă de fetița lor de 7 ani, Iris, pentru care este de ceva timp și mamă și tată, însă nu și-a pierdut speranța și privește cu încredere spre viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net