Speak a ajuns la spital, după Crăciun! Vești proaste pentru iubitul Ștefaniei

Ultima actualizare:

Vești proaste pentru celebrul Speak. Cântărețul a ajuns la spital chiar după Crăciun. Se pare că iubitul Ștefaniei nu a avut parte de cele mai fericite sărbători.

Speak a ajuns la spital, după Crăciun!
Speak a ajuns la spital, după Crăciun!

Artistul în vârstă de 36 de ani și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns la perfuzii chiar după sărbători. Într-o perioadă care trebuia să fie plină de bucurie pentru că iubita lui și-a serbat ziua de naștere, Speak a întâmpinat probleme de sănătate.

Probleme de sănătate pentru Speak. Cântărețul a ajuns la spital

Speak a ajuns la spital. Foto: colaj - captură/Instagram/Facebook
Speak a ajuns la spital. Foto: colaj - captură/Instagram/Facebook

Speak nu a detaliat starea lui de sănătate. Vedeta nu a explicat de ce a avut nevoie de perfuzii, ci doar a transmis un mesaj cât se poate de scurt în dreptul unor imagini cu branula în venă. „Super”, a scris Speak pe pagina sa de Instagram.

Trebuie precizat că programul lui Speak a fost foarte încărcat în această perioadă. Pe lângă petrecerile din familie, artistul a participat la nenumărate evenimente, așa cum fac mulți cântăreți în această perioadă. În plus, iubita sa a dat o petrecere mare cu ocazia zilei de naștere.

Iubita lui Speak a împlinit 26 de ani

Pe 25 decembrie, Cristina Ștefania a împlinit vârsta de 26 de ani. Cum onomastica ei pică chiar în ziua de Crăciun, vedeta a dat o petrecere de zile mari la mijlocul săptămânii trecute.

Speak, partenerul frumoasei brunete, a ținut să îi transmită un mesaj în mediul online, cu ocazia acestui moment special. Pe lângă două fotografii cu cei doi, artistul i-a mulțumit Ștefaniei că face parte din viața lui.

Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine! La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun!", a scris Speak pe pagina sa de Instagram.

Speak nu e singura vedetă care a ajuns la spital de sărbători

Sărbătorile vin cu bucurii, dar uneori și cu un efort mult prea mare. Nu doar Speak a ajuns la spital în preajma Crăciunului, ci și Iulia Albu. 

Criticul de modă a ajuns a avut probleme medicale chiar înainte de Crăciun. Pe 23 decembrie, vedeta a postat o fotografie în care apare cu o perfuzie în mână. „Așa, de sărbători”, a fost mesajul transmis de Iulia Albu, pe pagina sa de Instagram, în secțiunea Stories. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net