Speak, schimbare radicală de look! Imaginea care a creat o adevărată dezbatere în rândul fanilor

Speak, în vârstă de 35 de ani, este foarte activ pe paginile conturilor persoanale de socializare. Ultima imagine pe care a distribuit-o pe contul de Instagram a stârnit curiozitatea admiratorilor și i-a făcut să se întrebe dacă nu cumva artistul pregătește lansarea unei noi piese. 

Speak și Ștefania sunt împreună din anul 2017
Speak și Ștefania sunt împreună din anul 2017

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. S-au făcut remarcați atât individual, cât și împreună după ce au participat la emisiunea Asia Express.

Citește și: Speak și Ștefania, primele declarații despre nuntă

Recent au lansat și un vlog în care distribuie admiratorilor cele mai frumoase amintiri din vacanța cu peripeții pe care au avut-o în Dubai – Seychelles – Jakarta – Bali. Cuplul este vesel, pus pe șotii și știe cum să se facă plăcut internauților.

Speak i-a luat prin surprindere pe urmăritorii de pe Instagram luni, 4 aprilie, când a distribuit o poză din care reiese că și-a schimbat radical look-ul. În cea mai recentă imagine, Speak are părul lung, de un blond oxigenat și o barbă mare, dezordonată! Așadar, nu este de mirare că toți s-au întrebat dacă nu cumva artistul pregătește un nou proiect! Speak a preferat să păstreze misterul și nu a oferit detalii suplimentare, ci doar a scris în descrierea imaginii cu pricina "Să aveți o săptămână ușoară". 

Imaginea care a creat controverse în rândul fanilor
Imaginea care a creat controverse în rândul fanilor

Speak și Ștefania au avut o vacanță de coșmar în Jakarta

Speak și Ștefania au trecut prin momente delicate la începutul acestui an când vacanța de vis s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce au fost depistați pozitiv pentru noul coronavirus.

Au fost nevoiți să stea în carantină în Jakarta, iar camera de hotel în care au fost cazați a fost una insalubră, cu mult mucegai. Nu au avut acces bun la internet, iar personalul hotelului nu cunoștea limba engleză pentru a putea comunica. Speak a povestit totul despre experiență și a documentat peripețiile prin care au trecut. 

Vezi și: Speak și Ștefania trăiesc un coșmar în Jakarta

Speak și Ștefania sunt împreună de aproximativ patru ani și au decis să facă pasul cel mare în relație în anul 2019, atunci când Speak a cerut-o în căsăstorie pe iubita sa. Din cauza pandemiei de coronavirus, nunta nu a avut loc nici până astăzi, iar cei doi îndrăgostiți au amânat fericitul eveniment. 

Speak a devenit un nume cunoscut în industria muzicală în anul 2014, iar Ștefania a cochetat mai întâi cu dansul, ulterior cu muzica. Iubita lui Speak este o dansatoare talentată și a colaborat cu alți artiști de renume, pentru care a realizat coregrafii. De-a lungul timpului a lucrat cu Smiley, Randi, dar și Elena Gheorghe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!   

image
image
image
image
image
image
1 smiley jpg jpeg
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png