Ștefan Bănică, părere radicală despre Carla’s Dreams. Cum l-a atacat: „E în spatele unei măști”

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut pentru cariera sa artistică, dar și pentru felul debordant în care obișnuiește să spună lucrurilor pe nume. Este activ în mediul online și participă la multe emisiuni, unde abordează diverse subiecte. Recent, soțul Laviniei Pîrva a lansat un atac subtil la adresa lui Carla’s Dreams, făcând referire la faptul că nu apare niciodată fără machiaj.

Ștefan Bănică, părere sinceră despre Carla’s Dreams / foto: Colaj Click!
Ștefan Bănică, părere sinceră despre Carla’s Dreams / foto: Colaj Click!

Artistul a fost invitat la podcastul Lianei Stanciu, unde a vorbit pe marginea mai multor subiecte. Ștefan Bănică a povestit un moment în care a refuzat, la vârsta de 14 ani, să facă parte din distribuția unui film, fiind și momentul în care a învățat să refuze politicos proiecte în care nu se regăsea sau nu ofereau ceea ce promiteau.

Părerea lui Ștefan Bănică despre Carla’s Dreams

În cadrul podcastului, moderatoarea Liana Stanciu a abordat un subiect extrem de controversat al zilelor noastre, și anume filtrele de pe Instagram. După ce a fost întrebat dacă le folosește, Ștefan Bănică a oferit un răspuns mai puțin așteptat, dându-l drept exemplu pe colegul său de breaslă

„Păi, de exemplu am zile în care am ochii umflați, uneori port ochelari sau ochelarii de vedere. Teatrul este una și te ascunzi în spatele unui personaj, de exemplu, Emilia (fiica mea) spunea cum ar fi să ne punem niște costume să nu ne cunoască nimeni, văzuse la petrecerea băiatului, așa e și în spatele personajului teatral, nu te cunoaște nimeni, cum e și Carla’s Dreams.

El e în spatele unei măști, noi nu știm cine e cu adevărat. E o alegere. În momentul în care te duci la un concert, eu nu mai vreau să văd un personaj. Eu vreau să fii ăla care ești!”, a mărturisit Ștefan Bănică, în cadrul podcastului.

ștefan Bănică, atac subtil la adresa lui Carla’s Dreams / foto: Colaj Click!
ștefan Bănică, atac subtil la adresa lui Carla’s Dreams / foto: Colaj Click!

A refuzat la 14 ani să facă parte din producția unui film

Deși mulți nu știau, Ștefan Bănică a făcut parte dintr-un film la vârsta de doar 14 ani. A refuzat însă să facă parte din proiect după ce a descoperit că fusese „mințit”.

„Instinctiv, la primul film în care m-au luat am spus nu. Am spus nu pentru că m-am simțit mințit. M-a văzut Mișu Constantinescu, mi-a zis „Ce moacă de film ai”, Aveam 14 ani când am făcut primul film. Era prieten cu tatăl meu, dar nu știa cine sunt, m-a chemat în filmul ăsta, eu am crezut că joc.

M-am dat mare la bloc, le-am zis oamenilor că plec la filmări, doar că..prima zi de filmare a fost figurație și eram pe o plută, iar la sfârșitul filmării m-au uitat pe plută. Eu am zis „Băi, eu nu mai vin, eu am crezut că mă chemați să fac ceva”, și nu m-au crezut, dar nu m-am mai dus (..)

Am spus ”nu” de foarte multe ori, am refuzat multe lucruri la viața mea. Nu știu dacă am regretat, probabil nimic major, am refuzat foarte mulți bani. Chiar dacă nu aveam, dar faptul că nu mă simt bine cu conștiința mea…e nu. Să nu faci compromisuri față de profesia ta, față de publicul tău și față de tine. Eu consider că nu am făcut compromisuri, nu”, a continuat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net