Tily Niculae oftează deja după vacanța la schi din Dolomiți: „Accidentele... cel mai mare stres al meu de pe pârtie!”

#Exclusiv Click!

Are un program foarte încărcat și abia ce a terminat sesiunea din anul doi de facultate așa că în vacanță a fugit la schi cu soțul și fetița ei cea mare, Sofia (12 ani). Și abia aștepta să ajungă pe pârtie! Dacă s-a relaxat sau nu și cât de mult i-a plăcut, frumoasa actriță ne-a mărturisit pentru Click!, la doar o zi de când s-a întors de pe pistă.

Dansul fericirii când vacanța de schi s-a încheiat și te întorci cu bine acasă! Ultima zi, 23,9 km – yuhu!”, a mărturisit Tily Niculae pe social media.

A fost o vacanță pe repede înainte, nu știu când a trecut timpul. Nu pot să zic că mi-a plăcut așa de mult (parcă mai frumos a fost anul trecut în Val Gardena). Însă au fost zile cu soare și am putut schia în fiecare zi.Ultimele două zile au fost feerie. A nins și toți brazii zici că erau din turtă dulce.Cât despre accidente, să știi, cred că este cel mai mare stres al meu. Nu prea cad eu pe alții fiindcă stau la distanță, însă când aud cum vin cu placa sau trec razant cu schiurile pe lângă mine, îngheț! La final asta a fost reușita cea mai mare - ultima zi, 24 km și toată lumea a ajuns cu bine la baza pârtiei”, ne-a mărturisit actrița și pentru Click!

Tily Niculae adoră să schieze deși nu practică des acest sport. Și-a dorit să o facă și alături de fiica ei, Sofia, pentru a o urmări îndeaproape pe pista de schi și a vedea cum se dezvoltă și cât de repede învață și ea toate mișcările necesare.„Nu schiez de mult timp, cred că e prea puțin, adică 5 zile pe an/sezon. Se întâmplă de când avea Sofia 5 ani însă eu am avut și pauză. În 2019 eram însărcinată cu Radu și apoi a fost pandemia. Nu știu dacă am avut 3 sezoane legate de schi”, ni s-a mai confesat Tily Niculae care a ales acum ca destinație de schiat Dolomiții din Italia – Madonna di Campiglio. Și dacă tot s-a terminat vacanța, toată lumea se întoarce la treabă iar actrița își va relua turneul de teatru prin țară și spectacolele în care este deja super prinsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net