Tily Niculae a terminat sesiunea la facultatea pe care o face la Pitești! „Sunt niște note foarte mari și sunt extrem de mândră!”

#Exclusiv Click!

Tily Niculae (38 de ani) este mândră nevoie mare pentru că, în sfârșit, a terminat perioada grea a sesiunii din anul doi de facultate pe care o face la Pitești și totul a ieșit mai bine decât se aștepta.

Actrița a făcut naveta pentru școală în ultima perioadă și este recunoscătoare familiei și prietenilor săi pentru că au susținut-o în tot acest timp. Acum, Tily așteaptă nerăbdătoare vacanța la schi!

Tily, ești fericită, împlinită? Ai terminat sesiunea din anul II! Mai poți? Cum sunt notele și cum ești tu? Merită din plin tot acest efort pentru visul tău?

Vineri, pe 9 februarie, am terminat ultimul examen din presesiune și sesiune.  Au fost vreo 13 în total, am zis că nu se mai termină, a fost o perioadă extrem de aglomerată și grea, dar cu ajutorul profesorilor,  colegilor, celor de pe Instagram,  a comunității mele care m-au susținut și a familiei  și nu în ultimul rând al Sofiei, care în fiecare dimineață îmi spunea: "Mama, tu poți, mama, tu poți! Hai că poți!", am reușit să termin! Notele sunt, culmea, deși a rămas trigerul ăla în mine, din copilul din  perioada în care eram la școală și îmi doream să am note mari și munceam pentru ele, chiar dacă realizez  că nu nota te reprezintă și nu notă te reflectă în viață,  spre surprinderea mea, deși așteptările erau  cumva mai jos, sunt niște note foarte mari și sunt extrem de mândră că valoarea profesorilor mei a fost în felul acesta. Eu am terminat Teatru  la Hyperion la Emil Hosu și acum fac Universitatea Națională de Știință și Tehnologie, POLITEHNICĂ Bucureșți - CENTRUL UNIVERSITAR PITEȘTI, Litere-română-engleză.

Cum ai făcut față să te împarți între examene și familie? Cât de greu a fost? 

Cred că merit în primul rând acest efort pentru stima de sine fiindcă îmi demonstrez că pot și pot  frumos și bine și mai ales că sunt foarte multe persoane din comunitatea mea care îmi scriu și îmi spun: "Tily, te admir! Tily, uite, văzându-te pe tine, mă gândesc să fac și eu, sau uite, nu am avut niciodată curaj! Ești o inspirație pentru mine!". Și toate mesajele astea, pe lângă faptul că mă motivează și îmi dau forță, chiar dacă  tu nu faci pentru ceilalți și faci pentru tine, realizezi că, știi ceva, dacă inspiri și pe alții  în drumul tău, cred că este cel mai mare câștig! Vizavi de  reușită, asta se va vedea în timp și după ce termin facultatea!  Am făcut față foarte greu la examene pentru că, așa cum am spus mai devreme au fost foarte multe, diferite materii și este foarte dificil când nu ești zilnic acolo, ba, mai mult decât atât, viața mea se imparte și în viața de  familie, copii, drumurile acum, cu spectacolele, pentru că  m-am întors la teatru și sunt super fericită, văd că am reușit într-un final și sunt foarte bucuroasă!

Soțul te-a susținut?

Da! M-a susținut! L-am lăsat singur cu copiii pentru prima dată! Multe zile! Și vecina m-a susținut, care a luat-o pe Sofia la șoală dar am avut tribul meu. Și mi-am văzut de treabă!

Cât de mândră ești de tine acum și ce mai urmează pentru tine?

Cred că nu am fost niciodată mai mândră sau, hai să spun,  cred că nu am fost niciodată cu o stare de bine așa cum  o am acum! Cred că e mai potrivit să spun așa fiindcă întotdeauna am simțit că am făcut lucruri care să conteze cumva și să las ceva în urma mea. În primul rând pentru mine apoi pentru cei care sunt alături de mine, lângă mine și în special pentru oamenii care mă  urmăresc. Pe de altă parte, acum, apropiindu-mă cu pași repezi  de 40 de ani, îmi dau seama că  sunt o forță și câte lucruri am reușit să fac și încă fac. Sunt extrem de fericită pentru că mi-am dat voie să mă arunc în tot felul de povești și să le  fac față cu brio!

Când scapi definitiv de această facultatea și de ce ți-ai dorit atât de mult să o faci?

Când o să "scap" de această facultate cred că o să plâng foarte tare, în primul rând că am niște  profesori extraordinari și o să îmi fie foarte dor de fiecare în parte, apoi de colegele mele care sunt  super haioase și efectiv m-am întors în timp și  nu îți poți închipui ce distracție este și ce  fain este să ai așa, amintiri din facultate, ca și studentă, dar, ca să îți răspund concret la întrebare, pot să fac mai multe lucruri, pot să am cabinetul meu de traduceri autorizat, pot să  am centrul meu unde să învăț copiii limba engleză, pot să mă duc eu la o școală sau la o grădiniță, pot să predau ori online, poate pot să  dezvolt o aplicație și acolo să fac multe chestii. Sunt multe lucruri pe care aș putea să le fac, deocamdată mă concentrez pe cursuri și pe examene, să le trec cu brio,  pentru că nu am timp de restanțe și să  incerc să fac totul cât mai bine,  în așa fel încât să mă prezint, dacă ar fi pe viitor, în fața copiilor să mă prezint bine!

Ai un corp de invidiat! Cum ai grijă de tine? Ce nu îți permiți să mănânci deloc?

Mulțumesc tare mult pentru aprecieri, mai ales venind de la o femeie,  în ziua de azi apreciezi mult mai mult când vine de la o femeie o asemenea remarcă! Nu fac absolut nimic special, cumva am moștenit-o pe mama mea și nu mă laud cu chestia asta dar  nu prea mănânc și nu este  pentru că nu mănânc fiindcă nu îmi doresc să mănânc ci pur și simplu, pe parcursul unei zi dacă mănânc o singură dată este absolut suficient pentru mine. Dacă e să mă gândesc la viitor,  ce înseamnă, anii care vor urma și bătrânețea, nu prea este bine, pentru că ar trebui să avem mese bogate în nutrienți, diferite și diverse, deci nu sunt un exemplu, așa că nu mă invidia că nu ai de ce!

Cum este Sofia, fiica ta, în zona artistică? Continuați împreună spectacolele? Vrea să mai joace și în altele?

Sofi este super fericită! De exemplu, aseară am fost cu ea la teatru să o vedem pe Dana Rogoz, fiindcă noi am păstrat legătura și a fost super încântată. L-a văzut și pe colegul meu din liceu pe Andrei Seușan,  alături de care am fost în primul serial în familie care a fost  la Prima TV. Ne-am bucurat foarte mult de o seară împreună la teatru. Ea continuă alături de mine, chiar acum, pe 6 martie, începe spectacolul la București, după care plecăm în turneu în toată țara, iar începând de  astăzi, din 12 februarie, noi începem repetițiile, să ne prezentăm cât putem noi de frumos în fața publicului care ne așteaptă fiindcă biletele sunt soldout și le mulțumim publicului și tuturor celor care ne-au fost alături și ne susțin în aceste proiecte.

Ce faceți în vacanța din februarie? Presupun că simți nevoia să te relaxezi! Plecați undeva toată familia?

Da! De abia aștept vacanța, plecăm la schi peste 5 zile și de-abia aștept! Suntem cu foarte mulți prieteni și chiar le spuneam  că  sunt nerăbdătoare. Dimineața, la cafea, și la zăpadă, de abia aștept! Deci plecăm, o să intre super-super bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net