Tily Niculae, motiv de mândrie! Joacă alături de fiica ei de 12 ani în musicalul „Frumoasa și Bestia”!

#Exclusiv Click!

Actrița Tily Niculae (37 de ani) a fost copleșită de emoții zilele acestea. S-a pregătit intens pentru premiera musicalului „Frumoasa și Bestia”, care a avut loc pe  data de 20 și 21 noiembrie la Sibiu.

Totodată, vedeta din „La Bloc” a bifat și o altă premieră la teatrul "Radu Stanca" din Sibiu. Fiica ei de 12 ani, Sofia, a debutat în musicalul „Frumoasa și Bestia”, în rolul Ciobuleț, băiatul lui Miss Potts. Și s-a descurcat de minune! Cum a început „aventura” în lumea teatrului și a muzicii pentru Sofia, fiica lui Tily Niculae, ne-a povestit chiar actrița pentru Click! Actrița este o mămică implicată și s-a dedicat până acum familiei sale. Tily mai are un baiat, pe Radu, care va  împlini 4 ani pe 26 martie 2024.

Tily, ai avut mari emoții zilele astea! Ați avut o premieră iar fiica ta a debutat în actorie! Cum a fost? Ce rol a avut?

Nu, culmea! După atâta timp în care am evitat scena, efectiv aseară, la premiera musicalului „Frumoasa și Bestia” a fost cu bucurie.Lucru pe care îl spuneam și producătorilor spectacolului, Elena și Ionuț.Este mare lucru când ajungi la o anumită vârstă să realizezi că ceea ce faci, faci cu bucurie, nu pentru că îți spun ceilalți. Sau pentru că trebuie.A fost absolut minunat. Este un musical și vă invit pe toți să îl vedeți. Publicul de la Sibiu a fost minunat și toată lumea a fost cu sufletul la gură. Pentru mine, prezența Sofiei a fost o surpriză!

Practic, te-ai reîntors pe scenă...

Familia mea nu s-a identificat până acum cu latura aceasta a mea.Toată lumea știe în casă, OK, mama e actriță. Însă fiind „full time mom” ( n.r.: „mamă cu normă întreagă”) și având colaborările organice pe online nu m-am dus și pe scenă.Am simțit că NU sunt capabilă să mă împart. Este mult de povestit aici și poate vom povesti la un moment dat.Și când a venit Sofia la repetiții mi-a zis:„Poți vorbi cu Elena, măcar un copac să fiu în spectacol”!

Cum e musicalul „Frumoasa și Bestia”?

În „Frumoasa și Bestia” eu sunt o fată din sat și cânt și dansez alături de personajele din spectacol. Sofia este Ciobuleț, băiatul lui Miss Potts.Mă bucur să fiu alături de colegii mei care sunt super talentați. Neapărat trebuie să-i vedeți pe scenă, o să vă bucure sufletele.

Cum s-a descurcat Sofia pe scenă?

Atunci când a zis că vrea să apară în musical a fost momentul în care am știut că ceea ce se întâmplă la repetiții va fi wow pentru public.Și pentru că a văzut-o atât de „in too it” (n.r.: implicată), producătorii i-au făcut un rolișor minunat și Sofiei. Culmea, preia indicațiile foarte bine.Și nu a avut emoții. Se simte foarte bine în echipă. Alături de colegii noștri care au primit-o cu brațele deschise. Vreau să amintesc aici și colegii mei, alături de care joc în „Frumoasa și Bestia”. Roban Sergiu- Bestia, Miulescu Iulia – Frumoasă, Radu Horia- Cogsworth, doctor, Dragoș Darius – Lefou, Marin Maria -Lumiere, Țintă Constantin – Gaston, Plopeanu Andreea - Miss Potts, Tibuleac Mara – Pămătuf, Emil Mitrache-  tatăl, Jean Lemne-narator, Lovin Carmen - fata din sat, Sofia Popescu, fiica mea, - Ciobuleț.Alina Cimpoieru a semnat  coregrafia echipei Dance World Studio. Scenariul pentru „Frumoasa și Bestia” a fost realizat de Zully Mustafa și Sergiu Roban, în regia Elenei Nicolau, după traducerea și adaptarea versurilor realizate de Iulia Miulescu și Horia Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net