Uite cum se pregătește Loredana de show! Dezbrăcată, cu bluza în brâu

Ultima actualizare:

Loredana Groza este, în mod incontestabil, o femeie sigură pe sine și pe atuurile cu care a fost înzestrată de către Mama Natură. Contul personal al vedetei abundă de instantanee provocatoare în care artista poartă ținute sumare.

Loredana Groza are 51 de ani și un tonus de invidiat
Loredana Groza are 51 de ani și un tonus de invidiat

Loredana Groza are 51 de ani, dar o energie debordantă și o condiție fizică care le-ar face invidioase și pe cele mai tinere decât ea. Artista este implicată în diferite proiecte și, atunci când nu filmează pentru emisiunile televizate la care participă, se află fie la diferite concerte pe care le susține, fie în studioul de înregistrări. 

Recent, Loredana Groza a distribuit mai multe clipuri video pe contul personal de Instagram în care a dezvăluit admiratorilor cum se pregătește pentru concerte. Loredana a cântat la un eveniment organizat de către bunul său coleg, Cătălin Botezatu. Loredana nu s-a sfiit să își expună, din nou, sânii în timpul pregătirilor.

În timp ce mai multe persoane s-au ocupat de coafura și machiajul vedetei, Loredana a stat așezată pe scaun, răbdătoare. Surprinzător este că nu a putat o bluză, ci doar o pereche de pantaloni cargo și un sutien. 

Loredana Groza și Nick Casciaro sunt de nedespărțit

Loredana Groza s-a împrietenit enorm cu cel care a câștigat ediția de anul trecut a emisiunii X Factor, italianul Nick Casciaro, a cărui antrenoare a fost. Loredana susține, în mod regulat, concerte alături de acesta și l-a prezentat deja unor nume celebre din industria muzicală, totul spre fericirea italianului tinerel.

Mulți au vehiculat faptul că între Loredana și Nick ar fi mai mult decât o relație de amiciție, însă Nick a negat vehement speculațiile și a subliniat că o respectă pe Loredana și o iubește pentru calitățile sale vocale și artistice. În plus, Nick trăiește o poveste de dragoste împlinită alături de o artistă pasionată de coregrafie și teatru, pe nume Maria Sacchi. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net