Vica, dezvăluiri halucinante despre Survivor România! Ce concurent umblă complet gol în fața colegilor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Fanii emisiunii „Survivor România” știu cu siguranță că Vica Blochina a făcut parte, până de curând, din concurenții show-ului. Însă, chiar dacă aceasta a fost eliminată din concurs, ea urmărește în continuare show-ul, dezvăluind detalii incredibile după eliminarea lui DOC.

Vica Blochina a fost, până de curând, unul dintre concurenții show-ului Survivor România, considerându-se mândră de realizările pe care le-a avut în cadrul faimosului reality-show. Chiar și după eliminarea din tribul „Faimoșilor”, aceasta continuă să se uite cu drag la emisiune, chiar recunoscând că are concurenți favoriți pe care îi votează mereu, printre care și DOC.

Cei doi au făcut parte din tribul „Faimoșilor”, iar după eliminarea lui DOC din reality-show, Vica a ieșit la înaintare cu niște declarații incendiare despre ce se întâmplă în culisele foștii ei echipe, atunci când camerele de luat vederi nu filmează.

„Nu am văzut niciodată așa lipsă de fair play!”

Vica Blochina a fost printre concurenții „Survivor România”. / foto: PRO TV
Vica Blochina a fost printre concurenții „Survivor România”. / foto: PRO TV

Recent, „Faimoasa” face o serie de dezvăluiri incredibile despre Ada Dumitru, despre care spune că încearcă mereu să producă certuri între concurenții de la „Survivor România”. În interviul acordat către ego.ro, Vica și-a făcut clară opinia despre Ada, spunând că „este genul de persoană care la început se dă bine pe lângă un om, ca apoi să-l atace”.

„Umblă chiar dezbrăcată pe plajă, în fața bărbaților!”

Vica a avut doar replici dure pentru fosta ei coechipieră. / foto: arhivă Click!
Vica a avut doar replici dure pentru fosta ei coechipieră. / foto: arhivă Click!

Dezvăluirile din culise nu s-au oprit aici, Vica Blochina spunând, în același interviu, dezvăluind că fosta ei colegă obișnuia să meargă goală pe plajă, în văzul celorlalți concurenți. „Faimoasa” nu s-a sfiit să facă publice detaliile din culise, declarând despre Ada că „umblă dezbrăcată, și când zic dezbrăcată, mă refer la complet goală, pe plajă, în fața bărbaților”.

Vica Blochina a sperat ca Doc să rămână în competiție.

În același interviu, Vica Blochina a mărturisit că a votat, de acasă, pentru DOC, sperând ca acesta să își continue parcursul în „Survivor România”. Aceasta precizează că deși nu susține violența, a votat pentru omul care este DOC, mărturisind despre acesta că este inteligent, iar dacă și-ar fi controlat tonul mai bine, ar fi avut mai mulți telespectatori de partea lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net