Victor Dorobanțu AKA „Mânuță” din serialul Wednesday, totul despre sezonul 2. Ce se întâmplă cu filmările: „Sunt mici probleme”

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare sezonul doi din „Wednesday”, în special actorii din rolurile principale. Însă pînă când vor începe, toată lumea profită de pe urmă celebrității, inclusiv magicianul Victor Dorobanțu, interpretul lui Thing - Mânuța, cu care ne-am întâlnit zilele trecute și am povestit într-un interviu exclusiv pentru Click!.

Victor Dorobantu la o sedinta foto
Victor Dorobantu la o sedinta foto

Click!: Cum umbli tu prin lume și ai fost la Comic Con... Cum a fost?

Victor Dorobanțu: Am fost la multe până acum și încă mai avem la câteva de mers. E o experiență super drăguță! Adică, pentru tine, ca actor, munca nu e neapărat că te duci să faci niște poze, să dai niște autografe.

Dar ai întâlnit niște oameni...

Da. Inițial am zis: ,,Mamă, ce tare, mă duc doar să fac poze cu oamenii și să dau autografe, și să vezi, să mă și plimb. Ce distractiv o să fie!". Dar chestiile astea, faptul că vezi câteva mii de oameni care vin să te salute, să te felicite, să îți spună cât de impresionați sunt ei de serial sau de personaj, te consumă într-un hal!... Deci nu mai poți să faci față, la sfârșitul zilei. Dar e foarte, foarte frumos! Adică pleci fericit. Eu, care  n-am călătorit până să am experiența asta de actor, n-am ieșit niciodată din țară! Și, acum, să am experiența asta să văd toată lumea și... Vă dați seama, e un șoc pentru mine.

Dar unde ai fost, mai exact?

Am fost în UK, de două ori. O dată, în Great Yarmouth, și o dată în Liverpool. În State, am fost în San Diego, momentan, la Comic Con. Și urmează, acum, Texas. Și s-ar putea să mai lege două comenzi, dar de respectivele nu știu sigur. Am mai fost în Germania, la Malmö, în Suedia, Bruxelles, Panama, Costa Rica. Și urmează Polonia, Bulgaria și Texas.

Mai poți?

Da. Atunci, în ziua respectivă, dacă mă întrebați: ,,Nu mai pot!". Dar, acum mai pot.

Victor alaturi de doi colegi de serial
Victor alaturi de doi colegi de serial

În afară de faptul că ai dat autografe, ai făcut poze, ai făcut și tu poze cu alte vedete!

Vă dați seama, am văzut actori pe care nu mă așteptam niciodată să-i văd. Pe mine m-au impresionat cel mai mult toți actorii din „Stranger Things", pentru că am fost super mare fan și am fost super entuziasmat. De exemplu, acum, în Texas, o să stau, la masă, cu Chuck Norris! O să vină și el. O grămadă de oameni din ,,Star Wars" și ,,The Mandalorian". E super tare chestia asta!

Dar la Comic Con-ul din România ai fost?

La Comic Con-ul de aici, nu.

N-au avut bani pentru tine?

În primul rând, n-aș fi cerut eu prea mulți bani, poate deloc, că na, suntem români. Dar au și ei un principiu și cred că au dreptate. Dacă ar veni actori români la Comic Con-ul din România, de ce ar veni oamenii să plătească un bilet ca să vadă pe cineva, când, de exemplu, același Comic Con, vin actori pe care au ocazia o dată în viață să îi vadă! Adică, tu vii la Comic Con, că poate nu o să mai vezi niciodată față în față acel actor. Pe mine mă vezi prin România, deci... nu rentează.

Dar te-ai gândit, vreodată, că "din cauza" mânuței tale o să ajungi atât de cunoscut?

Nu. E, în continuare - cum am vorbit și data trecută - un șoc! Nu înțeleg nimic. Nu știu ce se întâmplă.

Victor Dorobantu s-a pozat cu Tim Burton
Victor Dorobantu s-a pozat cu Tim Burton

Ți s-a schimbat viața?

Da. Total!

Vom avea ocazia să îți vedem mâna și în sezonul 2 de ,,Wednesday"?

Da. Cu siguranță, dar încă nu s-au decis, exact, locația și data de începere a filmărilor. Sunt și niște mici probleme în industrie, acum. Sunt niște proteste care întârzie procesul.

Dar, păcat că nu se mai filmează la noi...

Da.

Alte planuri mai ai? Mai ai spectacole?

Momentan, nu pot. Nu am când. Pentru că apar convențiile, întâmplător. N-am cum să-mi planific și să stau să mă ocup de un spectacol. Dar vreau, în viitor, să fac unul, pe care să îl fac turneu.

Victor Dorobantu e indragostit?
Victor Dorobantu e indragostit?

În afară de ,,Wednesday", ai primit și alte roluri?

Am primit și alte oferte de casting, dar nu pot să particip la ele.

Te însori, nu te însori?

Sunt încă tânăr, lăsați-mă să respir! (râde)

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net