VIDEO Crina Abrudan, în costum de baie pe scena iUmor. Cheloo a fost în delir și a privit-o cu binoclul

Ultima actualizare:

    Crina Abrudan, pe scena iUmorfoto: Antena 1
Crina Abrudan, pe scena iUmorfoto: Antena 1

Crina Abrudan a făcut senzație pe scena iUmor. Fosta știristă de la Antena 1 a întruchipat-o pe Pamela Anderson și a reușit să îl cucerească până și pe exigentul Cheloo, care s-a declarat mare fan al actriței din Baywatch.

Crina Abrudan are 43 de ani, de 8 ani a renunțat să mai prezinte știri sportive la Antena 1, iar de 4 ani este soția cu acte a fostului fotbalist Gabi Popescu. Aparițiile blondinei la TV au însă de fiecare dată efectul "wow" și așa s-a întâmplat și sâmbătă seara, la iUmor, unde Crina Abrudan a venit cu un roast la adresa juriului. Crina a jucat rolul Pamelei Anderson și a apărut pe scena iUmor încostum de baie roșu, cu extensii și machiaj provocator. 

Cheloo a privit-o cu binoclul, ca să vadă mai bine, și a declarat:  “Pamela Anderson sau visul meu împlinit... Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate”. Textul pregătit a fost și pe placul lui Șerban Copoț care, surprins de replicile acide, a afirmat: “Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât”.

Antena 1, lider de audiență cu iUmor

Cea de-a șasea ediție iUmor, difuzată sâmbătă seara, în intervalul 19:59 – 22:22, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 7.2 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6.6 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. În minutul de aur, 20.55, aproape 1.4 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

În ediția difuzată sâmbătă seara, jurații au decis să trimită la votul publicului şase concurenți spectaculoși. Așadar, cei de acasă încă îi mai pot vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicația Antena 1 pe Claudiu Medeș, Strange Comedy, Oana Moșteanu, Alexandra Stancu și Laura Dragomir și Enjo Flint.

Citește și:

FOTO Crina Abrudan, fără sutien la plajă! Imagini senzaționale cu ea și cățelușa Lana, tratată ca o regină, la Mamaia

Are 40 de ani, dar arată fabulos! Crina Abrudan a încins plajele din Dubai

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg