În curând îţi vei putea găsi job pe Facebook

Ultima actualizare:

Veşti bune pentru utilizatorii Facebook! Reţeaua de socializare va cuprinde şi o rubrică a locurilor de muncă. Anagajaţii îşi vor putea astfel găsi un job în timpul petrecut pe Facebok. Mai rău este că şi angajatorii pot intra aici şi văd activitatea potenţialului angajat în timpul lui liber.

Facebook va începe să permită companiilor să publice oferte de angajare, iar internauților să își depună aplicațiile pentru un post direct pe rețeaua de socializare, intrând astfel în concurență cu LinkedIn (grupul Microsoft), informează AFP.

Noua funcție este destinată în principal IMM-urilor. Potrivit rețelei de socializare, funcția a fost deja testată în unele părți din SUA și urmează să fie lansată la scară largă în următoarele săptămâni în restul țării și în Canada.

Într-un mesaj postat pe site-ul său , compania explică că internauții vor putea găsi locuri de muncă direct pe pagina de Facebook a companiei care le-a publicat sau adunate sub o nouă etichetă, creată special în acest sens de rețea. De asemenea, unele oferte „sponsorizate” ar putea apărea chiar în News Feed, așa cum se întâmplă deja în cazul reclamelor.

La fiecare anunț, va fi posibil să faceți clic pe un buton pentru a deschide un formular de aplicare la postul respectiv. Formularul va fi pre-completat cu informații colectate din profilul Facebook al utilizatorului în cauză, însă acesta va putea fi modificat de acesta înainte de a fi trimis către companie.

La rândul lor, companiile vor putea contacta persoanele care au aplicat la un post prin intermediul Messenger, aplicația de mesagerie instant a Facebook.

image
image
image
image
image
image
bani multi pensie jpg
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net