Cât costă o ciorbă la localul lui Constantin Enceanu și cu cât vinde mama lui Culiță Sterp brânza de oaie: „Avem și la preț redus!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedetele câștigă bani frumoși și din vânzarea produselor alimentare. Iată cât costă o pâine la brutăriile Laurei Cosoi, o bere și o pizza, la localurile actorului Mugur Mihăescu (Garcea), dar și o ciorbă la restaurantul solistului Constantin Enceanu. Mama Geta Sterp a manelistului Culiță Sterp vinde brânza de oaie și la preț redus, pentru a-și atrage clientela.

Cât costă kilogramul de pâine la brutăriile Laurei Cosoi?

Actrița Laura Cosoi deține Cuptorul Brâncovenesc, o afacere de familie, deja vestită în țară, produsele de panificație produse de angajații săi fiind apreciate și de turiștii străini, care au lăsat mesaje laudative, pe conturile sociale. Cât costă însă pâinea, aici, în 2024?

„Un kilogram de pâine cu semințe costă 18 lei kilogramul, iar pentru un kilogram de pâine simplă prețul pornește de la 15 lei”, ne-a spus una dintre vânzătoare. Laura Cosoi își laudă afacerea: „Ne străduim să realizăm rețete dulci pentru a vă satisface papilele gustative cu cele mai vechi gusturi. Toate preparatele sunt pregătite de noi, de la aluat, ciocolată sau cremă până la coacerea prăjiturilor și pâinii în cuptorul cu lemne„, a menționat Laura Cosoi, pe blogul personal.

Ce spun clienții: „Am cumpărat pâine de la acest cuptor, este foarte bună. Pâine cu miros și gust ca în copilărie. Se vinde la kilogram și prețul este direct proporțional cu calitatea„.

La ce preț este ciorba rădăuțeană la restaurantul lui Constantin Enceanu?

Nu mai e un secret că solistul de muzică populară Constantin Enceanu deține un local în Filiași, numit Zanzibar Pub & Restaurant, un loc ideal pentru evenimente private, nunți și zile de naștere, cu o capacitate de 350 de locuri:

„Avem și meniul zilei, la prețul de 28 de lei, cu ciorbă rădăuțeană, friptură cu piure și murături. Aici organizăm și nunți și botezuri„, ne-a spus Constantin Enceanu, exclusiv pentru Click!

Vă oferim însă și câteva prețuri din meniul localului său: papanași cu smântână și cu ciocolată, la prețul de 25 de lei, pizza la 36 de lei, cu bacon, mozzarella, ardei, ceapă, ciuperci, măsline și salam, supă de curcan la 20 de lei, supă de praz și de cartofi, la 20 de lei, șnițel de curcan cu cartofi, la 46 de lei, burger de vită, la 40 de lei, hamsii 250 de grame, la 22 de lei, profiterol la 27 de lei.

Cât costă o bere rece și o pizza în localurile lui Garcea?

Actorul Mugur Mihăescu din „Vacanța Mare„ sau Garcea cum îl știe o țară întreagă deține trei localuri St Patrick Pub, în Centrul Vechi, unde, în plină vară, se răcoresc și turiștii străini. Aceștia laudă curățenia și servirea ireproșabilă. Dar, cât costă o bere și o pizza aici?

„Prețul unei beri este cuprins între 19 și 37 de lei, iar pentru o pizza achitați între 40 și 50 de lei„, ne-a spus unul dintre angajați.

Iată ce mesaj a lăsat un client din străinătate: „Bucătărie superbă. Recomandat tuturor, se amestecă perfect bucătăria irlandeză, franceză, românească. Am fost acolo în fiecare seară pentru ultima băutură a zilei! Personal amabil, băuturi frumoase și toalete curate!„.

Cu cât vinde mama lui Culiță Sterp kilogramul de brânză de oaie?

Mama Geta Sterp, a manelistului Culiță Sterp, deține o adevărată gospodărie în Hațeg, având la stână câteva sute de oi. Harnica femeie  ne-a spus cu cât vinde kilogramul de brânză de oaie, în 2024:

„Noi o dăm mult mai ieftin, decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă„, susține Geta Sterp, expertă deja în  domeniul alimentar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu instagram jpg
image png
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net