Elena Udrea: «Mi se pare normal să se voteze pentru începerea urmăririi penale»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi-a încurajat colegii să voteze pentru aprobarea cererii de începerea urmăririi penaleFoto Arhivă Personală
Elena Udrea şi-a încurajat colegii să voteze pentru aprobarea cererii de începerea urmăririi penaleFoto Arhivă Personală

Deputata Elena Udrea a declarat, duminică, înainte de a intra la ședința Comisiei juridice, că i se pare "normal" să se voteze petru începerea urmăririi penale împotriva sa și că parlamentarii PMP vor vota în acest sens.

"Mi se pare normal să se voteze pentru începerea urmăririi penale", a declarat Udrea, întrebată dacă parlamentarii PMP vor vota pentru urmărirea sa penală. Udrea a menționat că nu s-a opus niciodată, nici la şedinţa anterioară a comisiei, începerii urmării penale împotriva sa. "Cred că Parlamentul nu trebuie să fie scut în faţa anchetelor penale, de aceea poziţia mea a fost permanent în favoarea cercetării penale a unui parlamentar, a unui fost ministru, atunci când există suspiciuni că ar fi săvârşit o faptă penală. Dar, ceea ce se întâmplă în cazul meu cred că arată o situaţie excepţională. Într-o singură zi, în doar două ore s-au emis trei cereri de arestare preventivă pe numele meu. Este un caz nemaiîntâlnit, cu atât mai mult cu cât nici în Gala Bute, nici în cazul celor două denunţuri pentru care s-a făcut cerere de arestare preventivă, nu am fost nici măcar întrebată de procurori care este punctul meu de vedere referitor la acuzaţiile care mi se aduc. În gala Bute, un dosar în care se dau declaraţii de trei ani de zile, nu am fost niciodată chemată să dau vreo explicaţie. S-a cerut direct arestarea mea", a spus deputatul Udrea.

Ce se doreşte de la Elena Udrea, în opinia sa

Ea a susținut că este țintă a unei acțiuni de denigrare a cărei finalitate este tăcerea sa. "Împotriva mea există un asalt, sunt ţinta unei acţiuni de denigrare prin care să fiu făcută se tac", a spus Udrea. "Se dorește să tac pentru că, ce s-a întâmplat între joi și marți este, de fapt, denunțul pe care l-am făcut împotriva generalului Coldea de la SRI. De aici a pornit toată această avalanșă de cereri de arestare, nemaiîntâlnită. Gândiți-vă că luni, în Parlamentu României se vor vota ptru cereri împotriva unui singur deputat, una de începere a urmăririi penale și trei de arestare preventivă", a spus Udrea pentru mediafax.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
3 suplimente care te pot ajuta s╟ faci fata cu succes sezonului rece! jpg
copil elev scoala obosit teme extenuat 12 14 2008 7 10 55 pm jpeg
politia politist trafic jpg
castelul banffy din rascruci foto cj cluj
soare jpg
barbat fara bani in portofel jpeg
carduri jpeg
apartamente foto pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net