O mamă a reacționat dur în mediul online după ce fiul ei a primit teme suplimentare de vacanță. Ce mesaj a transmis femeia: „Eu cu ce am greșit să...?”

Ultima actualizare:

O mamă a unui elev de clasa a V-a a stârnit o mulțime de reacții pe internet, după ce și-a exprimat nemulțumirea cu privire la temele de vacanță pe care le-a primit fiul ei. Femeia nu s-a mai putut abține și a publicat un mesaj controversat pe rețelele de socializare.

O mamă a reacționat dur după ce fiul ei a primit mai multe teme de vacanță
O mamă a reacționat dur după ce fiul ei a primit mai multe teme de vacanță

Reacția furibundă a unei mame din cauza temelor de vacanță primite de fiul ei 

Femeia și-a exprimat nemulțumirea, după ce profesorii le-au dat elevilor sarcina să citească suplimentar pe perioada vacanței de vară. Mesajul ei a fost dedicat site-ului „Educație prin Lectură”, spunând că fiul ei are de lecturat obligatoriu 15 cărți în cele 2 luni de vacanță. Ulterior, băiatul va trebui să noteze impresiile sale într-un caiet special.

Totodată, mămica susține că acest lucru este destul de dificil, întrucât copiii ar trebui să se bucure de timpul liber. Mai mult, aceasta spune că nu i se pare deloc normal, amintind celor de vârsta ei că primea astfel de teme și în urmă cu 25 de ani.  

“Mă numesc Iuliana S. și sunt mama unui băiat de clasa a V-a. Copilului meu nu-i place să citească, preferând de mic mijloacele electronice.

Noi avem o gândire modernă și nu suntem de acord să-l forțăm să citească dacă lui nu-i place, așa cum nici pe noi adulții nu ar fi corect să ne forțeze cineva să vedem o piesă de teatru, de exemplu, dacă nu ne place teatrul în general.

 Nu mi se pare normal așa ceva din mai multe motive: 1. Este vacanță sau oră de lectură? Copilul meu în loc să se relaxeze în vacanța mare trebuie să stea să citească în fiecare zi ca să termine lista doamnei? Este normal așa ceva?

Metoda e de pe vremea mea. Așa primeam și eu temă acum 25 de ani. Nu ne mai modernizăm deloc?”, a scris femeia pe rețelele de socializare, potrivit redactia.ro.

„Cu ce am greșit să stau să cumpăr 15 cărți?”

Pe de altă parte, femeia s-a revoltat și în privința costurilor pe care trebuie să le suporte pentru cele 15 cărți. Aceasta susține că banii ar putea fi folosiți pentru diverse excursii ale copiilor, mai ales fiind în vacanța de vară. În plus, ea este de părere că și școala ar trebui să achite jumătate din prețul acestor cărți.

 “Eu cu ce-am greșit să stau să cumpăr acum 15 cărți? Poate vreau să mergem să ne relaxăm un week-end la munte de banii respectivi. Să se dea liste cu lecturi suplimentare și obligatorii când școala o să fie în stare să suporte costurile! (…)

Doresc să aflu dacă profesoara are dreptul la anul, în septembrie să-l penalizeze pe copilul meu dacă nu rezolvăm această sarcină! Eu refuz să-mi supun copilul la un asemenea tratament în lunile de vacanță”, a mai adăugat femeia. 

Mesajul mămicii revoltate a provocat mai multe reacții în mediul online. Unii părinții spun că are dreptate, în timp ce alții au criticat-o dur pentru opinia ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net