Directoarea unei școli din Suceava și o profesoară s-au bătut în unitatea de învățământ

S-au bătut ca interlopii. Directoarea și o profesoară de istorie de la școala din localitatea suceveană Zamostea au avut un conflict care a degenerat de la violență verbală și îmbrânceli la lovituri de pumn, palmă și chiar picioare.

Școala din localitatea suceveană Zamostea
Școala din localitatea suceveană Zamostea a fost tran sformată în ring de box. Foto: monitorulsv.ro

La fel ca membrii unor clanuri celebre, cadrele didactice s-au alergat prin unitatea de învățământ, iar în bătălie, pe post de unelte de luptă au fost folosite unghii.„Meciul de box” s-a dus pe rând în cancelarie, pe holuri și într-un final apoteotic pe o catedră. Totul s-a încheiat la Camera de Urgență a Spitalului din Suceava.

Povestea bătăii dintre cele două cadre didactice

Conform monitorulsv.ro, protagonistele conflictului au fost directoarea Aurelia Ursaciuc și profesoara de istorie Ioana Cojocariu. Scandalul este mai vechi dar a degenerat în dimineața zilei de 13 iunie. Picătura care a umplut paharul a fost că directoarea Ursaciuc conducea ședința Consiliului de Administrație în cancelaria școlii, cameră în care prof. Cojocariu ar fi vrut să intre pentru a semna condica.

De aici a început haosul și bătălia. Văzând că nu pot potoli protagonistele, martorii au chemat poliția care a deschis un dosar penal. A fost solicitat și un echipaj de Poliție și a fost chemată și o ambulanță. Fiecare dintre cele două profesoare și-a scos certificat medico-legal și declară „că nu a dat ci doar a luat”

Ce spun protagonistele scandalului din școala suceveană

„(...) M-a zgâriat pe piept, pe mână, am solicitat ambulanța, medicul diagnosticând o contuzie toracică.(...) M-a bătut cu pumnul și cu mâinile. S-a ridicat de la catedră, s-a năpustit asupra mea, m-a luat de mâini, m-a lovit la mâini și în piept, dorind să îmi ia telefonul care este bun personal”, a povestit pentru sursa citată profesoara de istorie Ioana Cojocariu. 

Directoarea școlii nu a dat amănunte și nici o reacție despre scandal precizând doar pentru jurnaliștii suceveni că „este la Unitatea de Primiri Urgențe”. 

Școala din Zamostea, o bombă cu ceas

În ultimii ani, școala din Zamostea a fost tulburată de numeroase scandaluri și conflicte între profesori. De asemenea, schimbările de la vârful instituției nu au făcut decât să alimenteze starea de încordare din școală, fiind sesizate de mai multe ori toate instituțiile posibile, de la Inspectoratul Școlar la Ministerul Educației, de la autoritățile locale la Poliție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net