A vrut să hrănească crocodilii cu propria mână - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un îngrijitor de la o fermă zoologică din Arkansas (SUA) s-a pus pe făcut spectacol în fața a câțiva zeci de vizitatori. S-a băgat într-un țarc al crocodililor, acolo unde a început să sară în stânga și-n dreapta pe lângă reptilele flămânde.

Sarcina lui Jamie Bridges, aceea de a hrăni "bestiile", s-a dovedit a fi una extrem de periculoasă, showman-ul dând dovadă în primă fază de multă abilitate și agilitate.

    Mai citeşte:         A murit după ce tigrii i-au smuls mâna din umăr - VIDEO         Sfâşiat de tigri, la circ - VIDEO         VIDEO Elveţianul sfâşiat de urs, la Zoo din Berna

Cei prezenți pe margine au rămas cu gurile căscate de modul în care îngrijitorul reușește să hrănească animalele direct din mână.

Vezi filmul cu momentele de groază prin care a trecut Jamie

De o singură clipă de neatenție a avut nevoie Jamie pentru a ajunge cu mâna stângă în gura unuia dintre crocodili, care a început să strângă cu forță brațul plin de sânge. În câteva secunde, un alt crocodil a sărit pe victimă, aceasta reușind totuși să se eschiveze.

image

Din fericire, instructorul a reușit să-și tragă brațul dintre dinții animalului feroce, ieșind cu ceva răni urâte din acest spectacol. Marele lui noroc a fost că reptila îl prinsese foarte slab cu partea din față a gurii.

Jamie a scăpat fără fractură la braț, dar a avut nevoie de 36 de copci pentru a închide rănile suferite.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net