Scrisoarea unei fetiţe adresată hoţului, felicitare de Crăciun pentru infractori

Ultima actualizare:

Amy i-a spus hoţului că se "teme de moarte" să se întoarcă acasă şi l-a întrebat de ce a ales ca ţintă tocmai familia ei, potrivit Metro.co.uk.

"Când am aflat că am fost jefuită am început să plâng. Am refuzat să mă întorc acasă, aşa că am dormit la mătuşa mea şi am încercat să o conving pe mama să mă mai lase încă o noapte pentru că sunt speriată de moarte.

Sunt foarte, foarte, foarte tristă că mi-ai făcut asta!", a scris fetiţa.

Mesajul lui Amy se încheie cu o listă de întrebări , inclusiv cine a venit cu ideea stupidă de a jefui case, ce s-a întâmplat cu bunurile furate şi dacă bărbatul a mai jefuit şi înainte.

Acum, scrisoare va fi folosită pe post de felicitare de Crăciun ce va fi trimisă hoţilor cunoscuţi, în speranţa că îi va face pe unii dintre ei să se gândească la impactul pe care îl au acţiunile lor şi cum sunt afectaţi copiii din casele prădate.

"Felicitarea arată ca oricare altă felicitare de Crăciun, până când o deschizi. Atunci poţi vedea scrisoarea lui Amy. Este un mesaj foarte emoţional care ar trebui să inmoaie chiar şi cele mai dure inimi.

Sper ca infractorii care vor primi felicitarea să o citească şi să reflecte asupra mesajului. Unii dintre ei poate vor avea copii, fraţi sau surori şi ar trebui să se gândească ce ar simţi aceştia dacă ar fi victima unui jaf", a precizat un reprezentant al poliţiei.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net