Au săpat un tunel de 150 de metri să fure 11.000.000$

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoc în Brazilia. Poliţia braziliană a arestat şase hoţi care au săpat timp de patru luni un tunel de 150 de metri pentru a fura 11 milioane de dolari din seifurile unei firme de transport de valori.

Jaful s-a petrecut duminică în metropola braziliană Sao Paulo, în timp ce la televizor se transmitea finala din campionatul naţional de fotbal. Paznicii erau atât de captivaţi de meci, încât nu au auzit când hoţii au pătruns în sediul firmei transnaţionale de transport de valori. Nimeni nu-şi putea însă închipui că infractorii săpaseră luni de zile un tunel petru a ajunge la seifuri.

Au cumpărat o casă învecinată, situată pe strada Jose Mascaro la numărul 190, profitând de prăbuşirea preţurilor în sectorul imobiliar, din subsolul căreia au început săpăturile.

Locuitorii din zonă au povestit că noii vecini nu-i salutau niciodată şi umblau numai cu ochelari de soare. Însă este uimitor că nu au auzit zgomote în timp ce aceştia săpau, având în vedere că tunelul trecea pe sub casele multora dintre ei.

simeon stalpnicul png

Cei şase hoţi prinşi au fost depistaţi în regiunea Capao Redondo (din sudul oraşului Sao Paulo), în urma unui denunţ anonim. Poliţiştii i-au găsit într-o casă în faţa căreia era parcată o maşină similară celei văzute de nişte martori în apropiere de locul jafului.

Totodată s-a găsit asupra infractorilor un săculeţ cu monede purtând inscripţiile firmei de transport de valori şi bancnote în valoare de 2.400 dolari. Hoţii au fost dotaţi cu GPS şi tehnologie perfecţionată şi se crede că cei care au coordonat jaful sunt încă neprinşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net