5 idei de vacanțe ieftine în care poți merge în luna iulie 2023. Oricine și-ar permite un sejur în aceste locuri

Ultima actualizare:

Deja ne îndreptăm spre finalul lunii iunie, iar vara, alături de sezonul estival, își intră tot mai mult în drepturi. Însă, din păcate, nu toată lumea se gândește cu bucurie la vacanță, deoarece bugetul poate fi un motiv de îngrijorare pentru unii dintre noi. Din fericire, Click! vă propune cele mai ieftine destinații de vacanță pentru un iulie perfect!

Thailanda este o opțiune surprinzător de ieftină / foto: Pixabay
Thailanda este o opțiune surprinzător de ieftină / foto: Pixabay

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne îndreptăm spre finalul lunii iunie, iar vara, alături de sezonul estival, deja și-au intrat puternic în drepturi. Iar cum perioada de vacanță se apropie de punctul culminant, ar fi păcat să nu profităm de această perioadă a anului!

Din păcate, pentru unii dintre noi, bugetul poate fi o problemă, însă Click! vine cu o veste bună! Vă vom propune cele mai ieftine destinații de vacanță pentru o lună iulie de vis!

Cele mai ieftine destinații de vacanta în luna iulie 2023

Dacă doriți o vacanță de vis, dar și ieftină, oricare dintre aceste 5 opțiuni va fi o alegere perfectă, potrivit celor de la planetware.com!

Phuket, Thailanda

Deși poate că mulți dintre noi vom fi surprinși să aflăm asta, Thailanda se numără printre cele mai ieftine locații de vacanță din lume. În ciuda faptului că vă puteți bucura de condiții de vis, acest loc rămâne foarte accesibil pentru orice buget. Iar plajele perfecte, mâncarea bună și ofertele de neratat ale hotelurilor din Phuket fac din această locație o alegere perfectă. Un sejur de 7 zile, 6 nopți (cazare, bilete de avion și mic-dejun) costă aproximativ 700 de euro.

Cairo, Egipt

Ceva mai aproape de casă, capitala egipteană este o destinație perfectă de vacanță, în luna iulie. Datorită faptului că temperaturile sunt ceva mai ridicate în această perioadă, hotelurile oferă oferte de neratat turiștilor. Așa că, dacă vreți o vacanță de vis la un preț modic, Egiptul vă așteaptă! Pentru un sejur de 7 zile, 6 nopți, cu bilete de avion, cazare și mic dejun, vei scoate din buzunar în jur de 600 de euro.

Nha Trang, Vietnam

Dacă opțiunea Thailandei vă face cu ochiul dar, din vreun motiv anume, destinția nu prea vă tentează, atunci de ce să nu vă opriți în Vietnam? La fel de ieftin, la fel de frumos, le fel de bun pentru un concediu perfect! Un sejur de 7 zile, 6 nopți (cazare, bilete de avion și mic-dejun) costă în jur de 500 de euro.

Sidney, Australia

Poate veți fi surprinși, dar în luna iulie puteți avea parte de reduceri chiar și de 40% la o vacanță în Australia! Iar acest oraș de vis vă oferă o mulțime de atracții turistice de care vă puteți bucura! Și aici un sejur de 7 zile, 6 nopți (cazare, bilete de avion și mic-dejun) costă aproximativ 700 de euro.

Bali, Indonesia

Continuând lista locațiilor care vor surprinde multă lume cu cât de accesibile sunt, de fapt, din punct de vedere financiar, Bali este perfect pentru o vacanță de vis! De la munți, la plaje de vis, cât și camere de hotel de lux, acestea sunt doar unele dintre lucrurile de care vă puteți bucura în Bali! În jur de 600 de euro vei avea de plătit pentru un sejur de 6 zile, care are inclus bilete de avion, cazare și mic dejun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net