A început procesul în cazul Raluca Stroescu

5 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Raluca Stroescu

R─âsturnare de situa┼úie ├«n cazul Raluc─âi Stroescu, t├ón─âra care ar fi murit de epuizare la locul de munc─â ├«n 2007. Judec─âtorii vor s─â afle dac─â femeia nu a fost de fapt victima unui malpraxis. P─ârin┼úii sus┼úin c─â un medic de la o mare clinic─â privat─â i-ar fi pus diagnosticul de anorexie, de┼či ea avea diabet. ┼×ase ore mai t├órziu, t├ón─âra de 31 de ani a murit.

├Än 2007, Raluca Stroescu era manager de audit la o o mare corpora┼úie din Bucure┼čti. Se sim┼úea sl─âbit─â a┼ča c─â s-a dus la un medic de la o clinic─â renumit─â pentru consulta┼úie.

Marina Constantinescu, avocat: ÔÇ×S-a pus un diagnostic de anorexie ┼či sindrom ca┼čectic, i s-a administrat o perfuzie, i s-a recoltat analize f─âr─â s─â fie cerute ├«n regim de urgen┼ú─â ┼či a fost trimis─â acas─â. La mai pu┼úin de ┼čase ore de la consultul doamnei doctor, Raluca a decedatÔÇŁ.

P─ârin┼úii sunt convin┼či c─â fiica lor ar fi tr─âit dac─â primea un diagnostic corect. Mai ales c─â autopsia a scos la iveal─â faptul c─â Raluca suferea de trei luni de diabet.

Dosarul a ajuns ├«n instan╚Ť─â, iar procesul a debutat cu audierea martorilor, fiind doar un prim pas ├«n acest caz complex.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg