Bărbatul cu cele mai multe căsnicii din UK, „urăște să fie singur” și își caută soția cu numărul nouă

Ron Sheppard, este tatăl a opt copii, fiind căsătorit cu opt femei până acum. După mai mulți ani petrecuți în singurătate, în izolare, britanicul susține că nu a reușit să își găsească sufletul pereche. În vârstă de 74 de ani, bărbatul nu a renunțat să își caute marea iubire și este pregătit să se căsătorească... din nou!

barbat casnicii uk jpg

Ron Sheppard, 74 de ani, care a fost căsătorit de opt ori, recunoaște că urăște să fie singur și vrea să găsească un „însoțitor” cu care să iasă la întâlniri. Recent, bărbatul a anulat logodna cu o americancă pe nume Rose- pe care nu a întâlnit-o niciodată, pentru că nu îl făcea să se simtă bine. De atunci, a rămas singur și chiar recunoaște că a devenit foarte singuratic.

S-ar putea să te intereseze și: Un polițist din Marea Britanie s-a fotografiat dezbrăcat! Spera să agațe pe Tinder, acum riscă să rămână fără serviciu

„Mi-am făcut timp pentru mine și m-am retrs din cauza problemelor mele medicale și a COVID”, a spus Ron, care are Parkinson, potrivit The Mirror. „Merg din ce în ce mai greu”, a mai precizat el.

Are cele mai multe căsnicii din Marea Britanie, dar nu vrea să se oprească aici

Fostul manager de turnee al comediantului Norman Wisdom spune că, de când filipineza Cristel Lalec, despre care a crezut că-i va fi „soție pentru totdeauna”, a părăsit Regatul Unit acum cinci ani, caută să întâlnească noi femei în mediul online pentru a umple golul lăsat în urmă de ea. De câteva săptămâni, însă, vorbește cu o femeie din apropierea orașului în care locuiește, dar „e foarte devreme, nu mă grăbesc”, spune el.

Nu rata nici: Poveste dureroasă! Doi bărbați, gemeni identici, s-au stins la doar trei ore distanță. Ce a spus unul dintre ei, pe patul de moarte?

„Încă mai caut dragoste. Încă mai caut ioooooobire, cu <io>. Nu am renunțat niciodată la dragoste, urăsc să fiu singur. Vreau doar un companion. Mi-ar plăcea să găsesc pe cineva cu care să pot să port o conversație, care să mă sprijine, cu care să ies în diverse locuri. Acum nu ies seara, dar ar fi bine să am pe cineva alături”, a mai spus el, pentru sursa citată.

Între timp, Ron care crede că a devenit străbunicul a 13 copii, căci a pierdut numărătoarea, este pe cale să își lanseze o nouă carte, intitulată „Colecționarul de Soții”, după ce în anul 14 a publicat „Regele Nunților”. Își dorește să facă și un film aflat în pre-producție cu West Coast Pictures din SUA.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net