Ce trebuie să faci în prima zi de Paște pentru a-ți merge bine tot restul anului. Lidia Fecioru spune că așa vei atrage și banii: „Obligatoriu când bat clopotele la biserică”
Nenumărați români apelează la diferite superstiții populare, în încercarea de a oferi o mână de ajutor destinului lor. Iar faimosul bioenergoterapeut Lidia Fecioru ne vorbește despre o metodă care era foarte populară în familia ei și care promitea să atragă norocul în casă! Iar această tradiție trebuia pusă în practică chiar în prima zi de Paște!

Această perioadă din an este una cu o încărcătură spirituală puternică. Există nenumărate tradiții legate de această perioadă din an, de la cele religioase și până la numeroasele superstiții populare care ne promit că vor atrage norocul în casa noastră! Iar Lidia Fecioru ne vorbește despre o metodă care ar trebui să ne ajute să avem parte de succes financiar dacă o vom pune în aplicare în prima zi de Paște!
Iar potrivit acesteia, cel mai important este să mergem la Biserică în ziua de Paște și să ducem un bănuț! Ideal ar fi ca acesta să fie de argint, însă indiferent de ce fel de monedă sau bancnotă ar fi vorba, cel mai important este să o ținem cu noi tot timpul!
Tradiția care poate aduce norocul în casa noastră
„Să nu uităm să ne ducem un bănuț să-l sfințim la biserică în ziua de Paște, dimineața, și să-l păstrăm acolo, în portofel. O bancnotă, o monedă, orice!”, a spus Lidia Fecioru. De asemenea, o altă tradiție despre care a vorbit bioenergoterapeutul ține tot de prima zi de Paște!
Potrivit acesteia, încă din copilăria ei, familia Lidiei Fecioru mergea la Biserică în prima zi de Paște, la slujbă. Cu această ocazie, se ducea câte puțin din fiecare preparat de mâncare, pentru ca totul să fie sfințit. De abia apoi, după ce se întorceau de la biserică, familia lua masa.
„E un obicei frumos”
De asemenea, o altă tradiție pe care Lidia Fecioru și-o amintește din copilărie ține tot de masă și de preparatele consumate. Mai precis, bioenergoterapeutul spune că primul aliment consumat în ziua de Paște era oul roșu!
„E un obicei frumos, care se face doar o dată, de Paște, când bat clopotele la biserică dimineața. Tradiția că în prima zi de Paște obligatoriu ciocneam ouă și primul lucru pe care îl mâncam era oul, dar fără sare. Apoi, prima dată se mânca din ceea ce este sfințit și abia după aceea mâncam celelalte”, a spus aceasta.