Ingredientul secret folosit de gospodinele cu experiență la tocănița de cartofi. Așa va avea un gust mai bun ca oricând

Este o rețetă simplă și delicioasă, pe care o vom putea pregăti chiar și atunci când nu avem prea multă experiență în bucătărie. Însă, dacă ne dorim să pregătim o mâncare mult mai specială ca până acum, atunci trebuie să folosim acest ingredient secret! Cu ajutorul lui, tocănița noastră de cartofi va fi mai bună ca oricând!

Este o rețetă simplă și delicioasă / foto: IStock
Este o rețetă simplă și delicioasă / foto: IStock

Tocănița de cartofi noi este o rețetă simplă, gustoasă, pe care o vom putea pregăti fără prea mari probleme! Însă, chiar dacă este atât de ușor de făcut, ea tot are anumite secrete pe care numai gospodinele cu experiență le cunosc! De exemplu, există un ingredient anume care oferă tocăniței un gust mult mai bun!

Mai precis, este vorba despre 600 de grame de carne de vită tăiată în cuburi cât mai mici! Carnea oferă un gust special tocăniței de cartofi noi, iar mâncarea va fi mult mai sățioasă și mai „completă” datorită acestui ingredient!

Ce ne trebuie pentru o tocăniță de vis

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu avem nevoie decât de câteva ingrediente simple! Mai precis, este vorba despre 500 de grame de cartofi, 500 ml de supă de vită, 200 ml de apă, 100 ml de vin roșu, precum și șase morcovi tăiați în bucăți mai mari.

Pe lângă aceste ingrediente, ne mai trebuie și două cepe medii, două linguri de făină, trei linguri de ulei, cât și îndeajuns de multă sare și piper considerăm că este necesar. Iar, desigur, trebuie să avem și carnea de vită tăiată în cuburi!

Este o rețetă foarte ușor de pregătit

Primul pas pe care trebuie să îl urmăm pentru a pregăti tocănița este să punem uleiul la încins într-o oală, iar apoi să adăugăm carnea de vită. Atunci când deja și-a schimbat culoarea, putem adăuga sarea și piperul. Iar dacă ne dorim un gust ceva mai picant, putem pune și puțină boia!

Peste carne vom turna vinul și lăsăm totul vreme de 8 minute, după care adăugăm ceapa tocată cât mai mărunt și pe care o vom lăsa 5 minute. Pasul următor este să adăugăm făina și să amestecăm bine, după care vom adăuga și supa de vită, apa, cartofii noi, morcovii și aducem totul la punctul de fierbere.

Apoi, dăm focul mic, acoperim oala cu un capac și lăsăm totul la fiert vreme de două ore. Tocănița va trebui amestecată ocazional, iar la final vom avea un preparat delicios, de care nu ne vom mai sătura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop webp
white cabbage 1393859 1280 jpg
horoscop 3 august webp
Cea mai norocoasă zi a lunii, foto Shutterstock jpg
BeFunky collage (79) jpg
Horoscopul dragostei, foto Shutterstock  jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
Zodii, Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net