Cine e Vanja Bosnic, soția lui Luka Modric. Ea și cei trei copii i-au ținut pumnii în meciul cu Argentina

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Unul dintre principalii jucători ai naționalei Croației, care a ajuns până în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, fiind învinsă de Argentina, este jucătorul Luka Modric, 37 de ani, câștigător al Balonului de Aur, în 2018, legitimat la echipa de club Real Madrid. Croația va juca, totuși, în „Finala Mică”, din Qatar, după această înfrângere.

Luka Modric și Vanja Bosnic au o frumoasă familie, cu trei copii. Soția fotbalistului este mai mare decât acesta cu trei ani, ei cunoscându-se în anul 2007, când Vanja lucra la agenția fostului director executiv al echipei Dinamo Zagreb, Zdravko Mamic. De altfel, Vanja avea să devină agent, urmând să obțină un contract colosal, pentr a-l aduce pe Luka Modric la Real Madrid, în 2012.

Chiar dacă a devenit o celebritate, grație notorietății soțului, Vanja Bosnic preferă să rămână o persoană discretă. Atât de discretă, încât nu are nici un cont de socializare pe platformele online dedicate, imaginile cu ea fiind cele publicate pe contul de Instagram al soțului.

Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010, în Zagreb, cavalerul de onoare al fotbalistului, fiind colegul său, Vedran Corluka. Trei săptămâni mai târziu, se năștea primul copil al frumosului cuplu, fiul Ivano. Luka Modric și frumoasa lui soție, Vanja Bosnic, mai au două fiice, pe Ema și pe Sofia.

Vanja Bosnic a crescut într-un mediu care i-a ramas familiar, mama ei fiind economist, iar tatăl sportiv de performanță, baschetbalistul croat, Milan Bosnic, care deține și un restaurant. Astfel, afacerile și sportul fac casă bună în familia lui Luka Modric, considerat ca fiind unul dintre cei mai buni mijlocași croați. Părinții Vanjei Bosnic sunt divorțați.

Ziua de marți, 13 decembrie, a fost una care a purtat ghinion naționalei Croației, aceștia pierzând semifinala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, cu 3-0, în fața Argentinei. Chiar dacă se consideră că naționala Croației a fost eliminată, lucrurile nu stau chiar așa. 

Franța și Maroc se vor înfrunta într-o semifinală a orgoliilor, miercuri, 14 decembrie, la ora 21. Una dintre cele două echipe va ajunge în finală, cu Argentina, duminică, 18 decembrie, iar cea care va pierde va juca „Finala Mică”, cu naționala Croației, sâmbătă, 17 decembrie.

Am știut cum să abordăm acest meci și de aceea nu ne-am pierdut cu firea. Uneori, Croația nu a fost o echipă unitară și au lăsat multe locuri libere. (...) Avem un staff tehnic grozav și ei știu să își facă meseria așa cum trebuie, în fiecare moment al jocului”, a declarat Lionel Messi, care a deschis scorul în meciul dintre Croația și Argentina. De altfel, în afara mizei propriu-zise, Argentina are și un alt motiv să lupte cu îndârjire pentru a câștiga Cupa Mondială, câștigarea trofeului fiind, indiscutabil, cel mai frumos omagiu pe care membrii naționalei l-ar putea aduce memoriei legendarului Diego Maradona, decedat în urmă cu doi ani.

Cum naționala Croației va mai rămâne în Emiratul Arab, qatarezii au un motiv de bucurie, întrucât Ivana Knoll, sau Miss Croația, va mai sta câteva zile în Qatar, urmând să facă spectacol, așa cum obișnuiește de fiecare dată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net